Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Saló Eròtic de Barcelona 2022

  • Què fer, Festivals
  • Pavelló Olímpic Vall d'Hebron
Saló Eròtic de Barcelona
Foto: Costa Comunicació. Saló Eròtic de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

Barcelona acull la 29a edició del Saló Eròtic: un espai de descobriment sexual feminsita, divers i inclusiu

El Saló Eròtic de Barcelona celebra la seva 29a edició del 16 al 19 de juny al Pavelló Olímpic Vall d'Hebron per reivindicar la normalització de l'eròtica sexual i l'acceptació dels cossos no normatius. Com ja ho han fet en les darreres edicions, el Saló Eròtic aposta per un programa feminista, divers i inclusiu per oferir als seus visitants un espai de diversió i descobriment de nous plaers. 

Entre les novetats d'aquesta edició, destaca la creació d'un espai de realitat virtual, un cicle de cinema sobre la sexualitat i un espai d'art eròtic amb il·lustracions, pintura, fotografies i instal·lacions i representacions artístiques vinculades amb el món eròtic. A més, aquest any les projeccions pornogràfiques es podran veure en espais íntims i reservats pel públic que decideixi veure-les. Les representacions ofereixen una mirada inclusiva per reivindicar la normalització de la diversitat de cossos i la variació de gèneres i formes de viure la sexualitat.

Com ho han fet en edicions anteriors, el festival acull tota mena de plaers, amb una zona de 'shibari', un estil japonès de 'bondage'; shows en directe de BDSM amb els/les artistes més atrevits i una zona de tantra, una tècnica sexual mil·lenària. 

Els visitants del Saló podran experimentar de primera mà noves experiències i plaers gràcies al mercat de productes eròtics i exposicions. Així, el Saló es vol convertir en un espai d'aprenentatge amb presentacions de llibres, una zona de tatuatges al moment i una zona d'oferta gastronòmica per gaudir d'un festival divers i picant.

Les entrades del Saló Eròtic de Barcelona es posen a la venda a finals d'abril, quan es donarà a conèixer tota la seva programació. 

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez

Detalls

Adreça
Pavelló Olímpic Vall d'Hebron
Pavelló Olímpic Vall d'Hebron
Pavelló Olímpic Vall d'Hebron
Pg. de la Vall d'Hebron 166
Barcelona
08035

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà