Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Saló Eròtic de Barcelona 2022

  • Què fer, Festivals
Saló Eròtic de Barcelona
Foto: Costa Comunicació. Saló Eròtic de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

Barcelona acull la 29a edició del Saló Eròtic: un espai de descobriment sexual feminsita, divers i inclusiu

El Saló Eròtic de Barcelona celebra la seva 29a edició del 16 al 19 de juny al Pavelló Olímpic Vall d'Hebron per reivindicar la normalització de l'eròtica sexual i l'acceptació dels cossos no normatius. Com ja ho han fet en les darreres edicions, el Saló Eròtic aposta per un programa feminista, divers i inclusiu per oferir als seus visitants un espai de diversió i descobriment de nous plaers. 

Entre les novetats d'aquesta edició, destaca la creació d'un espai de realitat virtual, un cicle de cinema sobre la sexualitat i un espai d'art eròtic amb il·lustracions, pintura, fotografies i instal·lacions i representacions artístiques vinculades amb el món eròtic. A més, aquest any les projeccions pornogràfiques es podran veure en espais íntims i reservats pel públic que decideixi veure-les. Les representacions ofereixen una mirada inclusiva per reivindicar la normalització de la diversitat de cossos i la variació de gèneres i formes de viure la sexualitat.

Com ho han fet en edicions anteriors, el festival acull tota mena de plaers, amb una zona de 'shibari', un estil japonès de 'bondage'; shows en directe de BDSM amb els/les artistes més atrevits i una zona de tantra, una tècnica sexual mil·lenària. 

Els visitants del Saló podran experimentar de primera mà noves experiències i plaers gràcies al mercat de productes eròtics i exposicions. Així, el Saló es vol convertir en un espai d'aprenentatge amb presentacions de llibres, una zona de tatuatges al moment i una zona d'oferta gastronòmica per gaudir d'un festival divers i picant.

Les entrades del Saló Eròtic de Barcelona es posen a la venda a finals d'abril, quan es donarà a conèixer tota la seva programació. 

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà