San Miguel Aprés-ski a La Molina

Què fer
1/4
Oriol Molas
2/4
Oriol Molas
3/4
4/4

Time Out diu

San Miguel Aprés-Ski s’instal·la dissabte 2 de març a l’estació de La Molina i hi porta els Dj de les Nasty Mondays i Viktor Olle.

El San Miguel Aprés-Ski s’ha convertit en una cita ineludible aquesta temporada. Dissabte 2 de març, aquest espai inspirat en els campaments de muntanya arriba a l’estació de La Molina per oferir-vos la millor experiència per posar punt i final a la jornada. Una espectacular barbacoa presideix l’espai de cuina, on s’hi preparen tres deliciosos menús que podreu maridar amb les millors cerveses de la marca. L’opció vegana, a base de brotxetes vegetals, l’opció brasa, que ofereix 200 grams de porc i vedella de primera i la tradicional olla aranesa per als amants de la sopa. Entre les cerveses, hi trobareu la Selecta, torrada i amarga en el punt just, l’Especial, madurada en fred i variada en sabors, i la Manila, l’última innovació de San Miguel, a base de llúpols aromàtics i d’aroma floral. Importantíssim: fixeu-vos en les etiquetes, perquè algunes porten premi, forfets dobles gratis per esquiar en les millors estacions dels Pirineus.

I tot plegat, amenitzat per dues grans sessions a càrrec dels reis dels Nasty Mondays, la festa rock més sonada de les nits de Barcelona, a partir de les 11h, i del Dj Viktor Olle, que hi portarà una sessió carregada de groove, rock i disco, fins a les 16h. A per totes! Mai esquiar havia estat una experiència tan completa.

Per Time Out en col·laboració amb San Miguel

Detalls

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening