Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right San Miguel Aprés-ski a Port Ainé

San Miguel Aprés-ski a Port Ainé

Què fer Dissabte 23 març 2019
port ainé
1/5
Port Ainé
2/5
Port Ainé
3/5
Oscar RodbagPort Ainé
4/5
5/5

San Miguel Aprés-Ski s’instal·la dissabte 23 de març a l’estació de Port Ainé i et porta els DJ Hektor Mass i Nacho Ruiz.

Si encara no sabeu si pujar o no a pistes el cap de setmana, heu de saber que a Port Ainé hi trobareu una oferta de primera. El San Miguel Aprés-Ski, l’espai itinerant que està triomfant aquest hivern, s’instal·la dissabte 23 de març a l’estació per oferir-vos la millor proposta gastronòmica i lúdica per al vostre aprés-ski. A l’espai, inspirat en els campaments base de muntanya, hi trobareu plats deliciosos per maridar amb les millors cerveses de la casa. No us podeu perdre la gran barbacoa on es cuinen tres propostes culinàries de gran nivell: l’opció vegana, a base de brotxetes vegetals, l’opció de brasa, amb 200 grams de filet de porc i de vedella i, per als més tradicionals, autèntica olla aranesa. Entre les cerveses, podreu triar entre la Selecta, torrada i amarga en el punt just, l’Especial, madurada en fred i variada en sabors, i la Manila, l’última innovació de San Miguel, a base de llúpols aromàtics i d’aroma floral. A més, algunes de les etiquetes porten premi: forfets dobles gratis! Així que pareu atenció!

I tot plegat, amenitzat per les sessions que punxaran Hektor Mass, una de les estrelles més prometedores de l’escena espanyola, a les 13h, i Nacho Ruiz, Dj resident de la sala Sidecar i tot un clàssic de la nit barcelonina, que agafarà els controls a partir de les 15,30h. 

Lloc de la ubicació Estació d'esquí Port Ainé
Contacte
Adreça
Lleida

Static map showing venue location
    • Estació d'esquí Port Ainé

      San Miguel Aprés-ski en Port Ainé