Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sant Jordi 2016: Arts Libris

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Diversos professionals i aficionats, productors i col·leccionistes de llibres fan una parada  a Barcelona amb el propòsit de promoure i difondre l’edició d’autor en el món de l’art i l’experimentació gràfica. Tenen en comú la passió pel llibre, i se citen a l'Arts Libris, que arriba a la setena edició i torna a presentar un intens programa d'activitats.

A l'espai d'estands d'artistes trobareu fotollibres, llibres d'artista i bibliofília contemporània. En paral·lel al simposi professional, artistes i editors participaran a l'Speakers Corner, que farà seure cara a cara Dora García i Francesc Ruiz (ds., 13 h) i Rogelio López-Cuenca i Antonio Zúñiga (ds., 14 h). Diumenge serà el torn de Celine Duval i Antonio Zúñiga (13 h) i Pedro G. Romero i Juan José Lahuerta (14 h).

Alguns d'aquests artistes són presents a la mostra 'Permit yourself...', comissariada per Moritz Küng, que tracta de la conversió de llibres d'artista en escultures, fotografies, performances i instal·lacions.

Amb l'objectiu de descobrir processos vinculats amb la creació i l'edició del llibre d'artista, Arts Libris ofereix tallers d'enquadernació, gravat i estampació.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà