Sant Medir 2019

Què fer Gratis
Sant Medir

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Com que enguany la diada de Sant Medir cau en diumenge, els actes centrals de la festa es traslladen a dilluns i la cavalcada en què es llancen quilos de caramels es farà el 4 de març als barris de Gràcia, Sarrià i Sant Gervasi.

Al matí les colles participen en la cercavila pels carrers i les places de Gràcia. Al vespre, a partir de les 20.00 hores i després de la romeria, les mateixes colles es concentren als carrers de Sant Salvador i Escorial per tal d’iniciar la desfilada, encapçalada per la colla portadora de la bandera de la Federació i l’Orquestra Municipal de la Guàrdia Urbana Muntada.

Les colles passaran pels carrers de Sant Salvador, Nil Fabra i Gran de Gràcia i arribaran al pla de Salmerón, on saludaran les autoritats presents.

La festa de Sant Medir arribarà a la Bordeta el 10 de març a les 10.45 davant la parròquia de Sant Medir i també hi haurà una Diada castellera en honor al Sant amb la participació dels Castellers de Sants, els Castellers de la Vila de Gràcia, els de Sarrià i els de Sant Cugat.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies