Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Seagram's
Seagram's

Seagram's Gin ens proposa un viatge a Nova York... sense equipatge

#ViveComoSiNadieTeConociera ens convida a ser qui vulguem ser. Sense lligams ni equipatge... Us ho expliquem!

Time Out en col·laboració amb Seagram's Gin
Publicitat

D'entre les moltes coses que trobem a faltar, poques ens fan sospirar tant com viatjar. La sensació de deixar-ho tot enrere. De treure la millor versió de nosaltres mateixos. De reinventar-nos en indrets llunyans.

Seagram's, la ginebra inspirada per l’esperit novaiorquès, ens convida a fer-ho amb la seva espectacular campanya #ViveComoSiNadieTeConociera. Un crit a mostrar-nos com vulguem i a ser, en tot moment, la persona que desitgem ser. Perquè al final no hi ha millor manera de fer-ho que viatgen. I pocs llocs tan apropiats per fer-ho com Nova York. Encara que sigui un viatge (i una Nova York) imaginari. Us fem els passos per emprendre ruta!

Sense maletes (i sense càrregues)
Foto: Segram's

Sense maletes (i sense càrregues)

Sí: les maletes són verdaderament útils en qualsevol viatge. Però a vegades prescindir d'elles (o, com a mínim, del que és més complementari) produeix una sensació de alliberació completament necessària. És la diferència entre maletes i equipatge. Perquè, en definitiva, moltes de les coses que portem amb nosaltres també fan nosa. I si ho deixem enrere?

L'hotel (i la llibertat)
Foto: Segram's

L'hotel (i la llibertat)

Tots ho hem fet alguna vegada: arribar a l'hotel i deixar-nos caure sobre el llit. Llençar la roba pels aires. Sentir que tenim per davant un temps en el qual mana la diversió... i la llibertat. Perquè sovint és necessari sortir de la nostra zona de confort per sentir-nos verdaderament lliure.

El destí (la capital del món)
Foto: Segram's

El destí (la capital del món)

No hi ha indret en el planeta més apropiat que la Gran Poma per ser qui ens doni la gana ser. Nova York, ja ho deia Frank Sinatra, és la ciutat que mai dorm. El lloc per fer realitat tots els nostres somnis. I també el lloc perfecte per gaudir del gin amb esperit més genuïnament novaiorquès. On si no?

Encara teniu dubtes?

Cliqueu al play i ho entendreu tot. I recordeu, sigueu on sou, seguiu aquest hashtag: #ViveComoSiNadieTeConociera.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat