Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Grossa de Cap d'Any
La Grossa de Cap d'Any

Segueix les pistes i guanya fins a 200.000 euros amb La Grossa de Time Out

El dijous 23 de desembre, repartirem 30 bitllets de La Grossa de Cap d'Any. Estigueu pendents dels nostres stories a Instagram, seguiu les pistes que donarem i descobriu la incògnita: pots ser un dels guanyadors!

Time Out en col·laboració amb La Grossa
Publicitat

El 31 de desembre, cotilló, campanades i... La Grossa de Cap d'Any! La loteria més nostra, com cada any, ens espera l'últim dia de l'any per repartir moooolts calerons i, com a Time Out també ens agrada això de repartir alegria, nosaltres també repartirem 30 bitlles del nostre estimat número, el 28118, perquè tingueu l'oportunitat de guanyar 200.000 euros.

Pas a pas. Com ho farem?

Atenció, perquè amb les darreres mesures COVID, el procediment ha canviat... 

En tot cas, segueix sent ben fàcil: seguiu el nostre perfil d'Instagram. Farem uns stories on us donarem pistes per tal que descobriu un lloc de Barcelona. El dijous 23 de desembre a les 13 hores donarem l'última pista, la definitiva. I les primeres 30 persones que responguin els nostre post de participació amb la resposta correcta, guanyarà un bitllet. Això sí: Time Out Barcelona es posarà en contacte amb vosaltres des dels nostres perfils oficials, us demanarem nom complert, DNI i correu electrònic i haureu de respondre el mateix dia. Els guanyadors rebreu la còpia del bitllet en un correu electrònic amb la confirmació de les vostres dades, i Time Out serà dipositari de tots els bitllets.

I aquesta pregunta... quina serà?

Aviam... fàcil, fàcil tampoc us ho posarem. Dimarts 21, dimecres 22 i dijous 23 llançarem una pista per dia a través de les nostres xarxes socials perquè desxifreu aquest lloc secret. Si us en perdeu una, no us preocupeu: les anirem sumant en aquest article perquè les recupereu!

Condicions:

Per fer-se amb un dels nostres bitllets de la Grossa només hi ha tres condicions:

  • Ser major d’edat, i per demostrar-ho amb DNI o passaport que ho acrediti.
  • Dir-nos la resposta correcta a la pregunta que desvetllarem en l'última pista.
  • Ser una de les primeres 30 persones en contestar.

Podeu consultar aquí les bases legals.

Anem al gra... els premis!

Hi haurà 8 grans premis. La Grossa, primer premi, amb un import de 200.00€ per a cada bitllet de 10€ (20.000€ per euro jugat). El segon premi serà de 65.000€ per bitllet; el tercer de 30.000€ per bitllet; els dos quarts donaran 10.000€ per bitllet i, finalment, els tres cinquens 5.000€ per bitllet. I, a més, com cada any, també hi haurà un munt de premis petits.

Quines pistes hem donat?

PISTA 1 – Dimarts 21

El lloc on us citarem està en un dels passejos més emblemàtics de la ciutat.

PISTA 2 – Dimecres 21

És la casa a Barcelona de Verdi, Mozart, Puccini i molts altres grans noms.

PISTA 3 – Dijous 23

Hi ha una boca del Metro del mateix nom d'aquest temple de l'òpera. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat