Serielizados Fest 2017

Què fer, Festivals
Serielizados Fest 17
1/4
Serielizados Fest 17
2/4
3/4
Serielizados Fest 17
4/4

Del 19 al 22 d'abril arriba la 4a edició del Serielizados Fest, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona.

Estrenes de sèries, convidats internacionals, documentals sobre l'impacte social i cultural de la TV, xerrades i humor. Aquesta 4a edició posa el focus en la ficció europea amb Itàlia com a país convidat i amb creadors de sèries com 'The Young Pope''Gomorra''1992''Muerte En León''El Ministerio del Tiempo''El Fin de la Comedia'.

A més, el Festival preestrenarà la nova temporada de 'Nit i Dia', la sèrie revelació nòrdica del 2017 'Valkyrien' i presentarà novetats sobre la nova temporada de 'El Ministerio del Tiempo'. Més de 30 activitats al voltant de l'univers de les sèries de televisió en diversos espais de la ciutat. 

DIJOUS 20 - Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna

    11:00 - 13:00: Masterclass: a càrrec de Leonardo Fasoli i Maddalena Ravagli, guionistes de la sèrie italiana 'Gomorra'. Parlaran sobre el procés d'adaptació d'un treball periodístic a una sèrie. Encara està pendent de confirmació però provablement els acompanyarà Gema R. Neira, encarregada de l'adaptació de la novel·la 'Fariña' a la sèrie homònima produïda per Atresmedia.  Preu: 10€


DIVENDRES 21 - CCCB. Entrada de dia o abonament.

Hall:

    17:00: Projecció Sèrie: Capítol de 'Game of Thrones' 'La Batalla de los Bastardos'. S'acompanyarà amb un gelat confeccionat pel cuiner Jordi Roca que simula la mà de Jamie Lannister, personatge de la sèrie.
    18:00: Xerrada: El creador de la sèrie espanyola 'El Ministerio del Tiempo', Javier Olivares, presentarà als seus seguidors una sorpresa especial.
    19:00: Xerrada: Realitat i Humor. Xerrada amb el guionista Lluís Arcarazo, Marc Lobato, biògraf de Miguel Gila i el Marc González, guionista de l'obra de teatre 'El Niño de la Tele'.
    20:30: Xerrada: 'El noir italià' amb Ludovica Rampoldi, guionista de 1992 i 'Gomorra' i Leonardo Fasoli i Maddalena Ravagli, guionistes de 'Gomorra' i 'CeroCeroCero'.
    22:30-23:30: Xerrada + Projecció Sèrie: capítol de la segona temporada de 'Fin de la Comedia' + Q&A amb els creadors de la sèrie: Raúl Navarro y Miguel Esteban.


Auditori:

    18:00: Projecció documental: Estrena a Espanya de 'The Last Laugh'. Pot ser l'Holocaust un tema graciós? Una peça que tracta sobre els límits de l'humor amb Sarah Silverman, Mel Brooks, Louis CK, Ricky Gervais, entre d'altres.
    19:30: Projecció Sèrie: Estrena a Espanya del Pilot de 'Valkyrien', l'últim nordic noir que ens arriba des de Noruega i que ha assolit un èxit rotund el 2017. Amb la presentació a càrrec del productor Eric Vogel.
    21:00: Projecció documental: preestrena del programa de televisió Imprescindibles de la 2 dedicat a Chicho Ibáñez Serrador, creador de ¡Historias para no dormir¡. Presentat per Concepción Cascajosa.
    22:30-23:30: Projecció: ¡The Animation will not be televised¡, curts originals en stop motion dirigits per animadors que treballen per sèries de televisió. Sessió a càrrec d'Open the Portal, productora audiovisual de Los Angeles.


DISSABTE 22 - CCCB. Entrada de dia o abonament.

CCCB:

Hall
    16:00: Xerrada: Conversa entre Tony Grisoni i Toni Garcia Ramon.
    17:00: Projecció Sèrie: Pilot de 'The Young Pope', sèrie dirigida Paolo Sorrentino
    18:30: Xerrada + projecció Sèrie: La no-ficció amb Justin Webster i Enric Bach, creadors de 'Muerte en Leó'n i Carles Porta periodista conegut pel best-seller 'Tor, la muntanya maleïda' i 'Fago'. Projecció posterior del Pilot de 'Muerte en León', sèrie que rescata el cas d'assassinat el 2014 d'Isabel Carrasco, presidenta de la Diputació de Lleó.
    20:00-21:30: Projecció Sèrie: Preestrena de la segona temporada de la sèrie de TV3 'Nit i Dia' + 'Q&A' amb els creadors.

Auditori:

    17:00: Xerrada: On s'amaguen les creadores de sèries? Tertúlia moderada per Núria Juanico. Amb Mar Coll, Mercè Sarrias i Laia Aguilar.
    18:00: Xerrada + projecció Sèrie: Capítol de 'Paquita Sala' + Tertúlia amb Javier Calvo i Javier Ambrossi, creadors de la sèrie i Brays Efe, actor protagonista.
    20:00-21:30: Projecció documental: Estrena a Espanya de 'David wants to fly'. L'estranya relació entre David Lynch i un centre de meditació transcendental hindú. Un exercici de mitificació i desmitificació de la figura del creador de Twin Peaks.


FÀBRICA MORITZ: Entrada individual

Sala 39:
    19:00: Obra de teatre. 'El Niño de la Tele'. Funció única i exclusiva dins del Serielizados Fest, d'aquesta obra que ve de la Sala Flyhard del passat mes d'octubre. Sobre la figura de Rubén Ramírez, un nen prodigi que als anys 90 es va passejar per diversos platós de televisió i que ara ha passat a l'oblit. Imitava a polítics i presentadors mentre compartia sofà amb celebrities castisses del moment com Luis del Olmo, Bertín Osborne i Carmen Sevilla. Preu: 12€
    22:30: Cloenda: Late Show. Cartell per confirmar. Preu: 10€.

LiveReviews|0
2 people listening