Setmana d'Arquitectura 2019

Què fer, Festivals
Font Magica
1/3
© Elan Fleisher / Time Out
Irene Visa. Casa Bloc
2/3
Irene Visa. Casa Bloc
CaixaForum
3/3
© Maria DiasCaixaForum

Time Out diu

L'Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, juntament amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, organitzen una nova edició de la Setmana d'Arquitectura 2019 que, del 9 al 19 de maig, organitza un munt d'activitats com exposicions, xerrades, visites, festes, jornades de portes obertes i moltes més amb la voluntat d'apropar l'arquitectura i l'urbanisme a tota la societat. 

Entre les propostes destaquen els Espais ocults, visites organitzades per 48H Open House i que us portarà a llocs que normalment no són accessibles al públic, com entrar a les entranyes de la Font Màgica de Montjuïc (dj. 9), a la sala intermèdia de l'Arc de Triomf (dv. 10) o a l'antiga fàbrica Casaramona (dl. 13). No badeu perquè les entrades volen!
Enguany, la Setmana de l'Arquitectura celebra el centenari de la fundació de la Bauhaus amb una festa de disfresses al més pur estil Bauhaus, dissabte 18. I si no sabeu quin és aquest estil, al matí hi haurà un taller de creació de disfresses.

Els més joves també tindran veu a la xerrada 'L'escola que m'agradaria', on podran explicar i reflexionar sobre què és allò que els agradaria que tingués la seva escola pel que fa a arquitectura (dv. 10). Tampoc faltaran les visites als Encants, la Nau Ivanow, al Pavelló de la República, la Casa Bloc, al Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau i d'altres més específiques com la dedicada al GATCPAC, als jardins interiors de l'Esquerra de l'Eixample o als terrats d'alguns edificis que, aquest mes de maig, es converteixen en zones verdes.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers