Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Setmana del barret

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Passejada amb barret
Passejada amb barret

Setmana del barret

Tallers i passejades per tornar a lluir el complement per excel·lència

Advertising

Ja teniu excusa per treure aquell barret especial de l'armari, sense complexes, per recuperar la minitoquilla que només us vau posar en una ocasió o per aprendre a fer-vos el complement perfecte. La Setmana del Barret reuneix propostes com la de la botiga Gratacós i la 9a edició de Passejada amb barret, promoguda per Nina Pawlowsky i Cristina de Prada i inspirada en l'Easter Parade de Nova York.

On trobar el vostre barret

Dekap
©Scott Chasserot

Dekap

Botigues Barrets El Raval

Dekap és un espai versàtil i encantador, amb parets de pedra picada i bigues de fusta que recuperen l'esperit del passat, on els barrets llueixen presentats en mobles recollits del carrer. Hi trobareu barrets de les marques Goorin, Bailey i Brixton, femenins, masculins i unisex i talles de cada model, perquè cada cap és un món.

Sombrería Obach
©Scott Chasserot

Sombrerería Obach

Botigues Barrets El Gòtic

El 1927, Josep Obach va agafar una botiga de capells de senyora i la va convertir en una d'articles exclusius per a home. El ritual era el següent: quan entrava el client se li oferia una cadira i es posava el cendrer damunt del taulell. Fumant amb tranquil·litat, l'havà durava al voltant d'una hora i després dels 60 minuts l'home havia comprat un parell de barrets. Els més clàssics, en els mateixos mobles, hi trobaran Borsalino, Steson, Mayser i els panamàs. Les dones també podran remenar i sortir amb un capell...

Advertising

Rius de Forns

Botigues Barrets Dreta de l'Eixample

Quan entreu a Rius de Forns us semblarà que el temps va parar-se als setanta. S'hi respira elegància clàssica i hi orfereixen un tracte a la clientela que ja no es troba. Proper, amable, diligent. El mètode de la senyora Rius i els materials bàsics continuen sent els mateixos: palla per al'estiu i feltre per a l'hivern. Amb gairebé totes les variacions possibles: ala ampla o estreta, simple o doble, copa alta o baixa amb forma quadrada, amb tot tipus d'ornaments. Passeu per Rius de Forns i descobriu l'antic ofici de modista de barrets.

Sombrereria Mil

Botigues Barrets El Gòtic

Impossible no fixar-se en els aparadors d'aquesta botiga centenària, que des de 1917 ha vestit els caps de tota classe de gent de la ciutat. S'hi exhibeix amb gràcia i encant el que trobareu a dins: panamàs, barrets cinematogràfics i d'època, minitoquilles de cerimònia, gorres... Una oferta tan extensa pel que fa a marques i preus que, de nou, serà impossible sortir sense el vostre barret ideal.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising