Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Setmana del Llibre en Català 2023

  • Què fer, Activitats literàries
  1. Setmana del Llibre en Català
    Foto: Manuel Medir / Setmana del LlibreSetmana del Llibre en Català
  2. Setmana del Llibre en Català
    Foto: Manuel Medir / Setmana del LlibreSetmana del Llibre en Català
  3. Setmana del Llibre en Català
    Foto: Manuel MedirSetmana del Llibre en Català
Publicitat

Time Out diu

El punt de trobada entre les persones que llegeixen amb les que escriuen, editen, il·lustren i fan que la literatura en català sigui possible!

Perquè ja faci més de 40 anys que durant una setmana hi pugui haver desenes de parades plenes de llibres nous, activitats, itineraris, xerrades i converses sobre la literatura en català, hi ha d'haver moltes persones que any rere any treballin per fer possible que els llibres en català existeixin, amb diversitat i el llistó alt. 

Un any més la Setmana del Llibre en Català (que enguany se celebra del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona) demostra que és un dels esdeveniments culturals més importants del país i un punt de trobada per la relació entre llibreters, editors, institucions i lectors, que podran trobar novetats, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell. La Setmana està plena d'activitats, xerrades, conferències, itineraris, recitals, presentacions... tot plegat per estimular la literatura en català i, sobretot, mantenir-la viva.

Aquest any, a les presentacions podrem veure Juliana Canet, Ofèlia Carbonell i Òmnia L’Bakkali presentant la col·lecció de llibres Brunzits (10 de setembre, 12.15 h), un recital de poemes feministes (12 de setembre, 19.30 h) amb les poetes Blanca Llum Vidal, Mireia Calafell, Carla Fajardo, Cinta Mulet, Isabel Ortega i Anna Pantinat. També hi haurà les punkis decimonòniques, la Blanca Llum Vidal i la Carlota Freixenet, les dames victorianes del S.XXI, parlaran de Cims Borrascosos (8 de setembre, 20 h) i l'escriptora grega Myrto Kalle presentarà Sopars a la Fresca, un recull de receptes gregues, i farà un showcooking en directe (11 de setembre, 12.30 h). 

Consulteu les més de 250 activitats per tots els gustos!

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.lasetmana.cat/
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà