Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Setmana del Llibre en Català 2022

 • Què fer, Activitats literàries
 1. La Setmana del Llibre en Català
  Foto: La Setmana del Llibre en CatalàLa Setmana del Llibre en Català
 2. Setmana del Llibre en Català
  Foto: Manuel MedirSetmana del Llibre en Català
 3. Setmana del Llibre en Català
  Foto: Manuel MedirSetmana del Llibre en Català
 4. Setmana del Llibre en Català
  Foto: Manuel MedirSetmana del Llibre en Català
Publicitat

Time Out diu

El punt de trobada entre les persones que llegeixen amb les que escriuen, editen, il·lustren i fan que la literatura en català sigui possible!

Perquè ja sigui la 40a vegada que durant una setmana hi pugui haver desenes de parades plenes de llibres nous, activitats, itineraris, xerrades i converses sobre la literatura en català, hi ha d'haver moltes persones que any rere any treballin per fer possible que els llibres en català existeixin, amb diversitat i el llistó alt. 

Un any més la Setmana del Llibre en Català (que enguany se celebra del 9 al 18 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona) demostra que és un dels esdeveniments culturals més importants del país i un punt de trobada per la relació entre llibreters, editors, institucions i lectors, que podran trobar novetats, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell. La Setmana està plena d'activitats, xerrades, conferències, itineraris, recitals, presentacions... tot plegat per estimular la literatura en català i, sobretot, mantenir-la viva.

Aquest any, a les presentacions podrem veure a les Punkis Decimonòniques amb un especial 'Donetes' de Louisa May Alcott, una conversa sobre feminisme amb Oye Sherman i Natza Farré, una conversa amb Marc Giró i el traductor Jaume Almirall o la celebració del centenari de Gabriel Ferrater. Consulteu les més de 250 activitats per tots els gustos!

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.lasetmana.cat/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà