Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Mirador torre Glòries
  Mirador torre Glòries
 2. Mirador torre Glòries
  Mirador torre Glòries
 3. Mirador torre Glòries
  Mirador torre Glòries
 4. Mirador torre Glòries
  Mirador torre Glòries
 5. Mirador torre Glòries
  Mirador torre Glòries

Aquesta Setmana Santa el Mirador torre Glòries us fa una visita guiada gratuïta!

El gratacel de Glòries allarga l’horari a partir d’aquest abril, de 10h a 21h, i us convida de franc a una visita guiada si compreu l'entrada entre el 6 i el 10 d’abril. Apunteu-vos-hi i gaudiu de les vistes barcelonines mentre es pon el sol!

Time Out en col·laboració amb Mirador torre Glòries
Publicitat

El Mirador torre Glòries estrena la temporada primaveral pels cels! A més d’allargar l’horari de 10 a 21h a partir de l’1 d’abril, us convida a una visita guiada per les instal·lacions entre el 6 i el 10 d’abril, passant per l’obra d’art de l’artista Tomás Saraceno i els miradors de la 30 i la -1...
Un mirador al subsol? Heu escoltat bé! A més del mirador amb vistes d'àguila a la planta 30, l’atracció compta amb un mirador sense finestres a la -1, l’Hipermirador Barcelona, substituïdes per pantalles digitals amb fonts de dades en temps real sobre què passa a Barcelona. La velocitat del vent, els nivells de contaminació, el so de Barcelona… són algunes coses que descobrireu sobre com respira la ciutat en el mateix moment en què aneu a visitar-la, ni un segon abans ni un després! Un espai en el que art, ciència i el Art Data convida als visitants a prendre consciència que no viuen sols i a reflexionar sobre la interdependència i interconnexió que existeix entre tots els elements que conformen l'ecosistema urbà.
Després d’anar sota terra és moment de volar fins al cel, a la planta 30! Allà descobrireu el millor mirador de 360 graus, a 125 metres d’altura i amb una panoràmica de vertigen al centre de la ciutat, segons l'imaginari d'Ildefons Cerdà.
I pujant encara una mica més, es troba l’última parada que corona el gratacel: l'única obra d'art transitable, multisensorial i permanent de Tomás Saraceno, ‘Cloud Cities Barcelona’. Es tracta d’una escultura al sostre del mirador amb infinits miralls, que convida a jugar amb ella, a escalar-la o a asseure’s a llegir mentre us sentiu suspesos, com en un núvol. L’objectiu és fer reflexionar sobre el futur de les ciutats en clau mediambiental.
Aquesta Setmana Santa, el Mirador de Glòries us regala una experiència que us farà viatjar des de sota terra fins al cel acompanyats gratuïtament, amb un guia que us explicarà tot l’imprescindible sobre el que alberga aquest skyline de Barcelona! Ja podeu aconseguir les vostres entrades!

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat