Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

SheStartup vol II

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

SheStartup és trobada per a la captació de talent tecnològic femení a mig camí entre la conferència tecnològica i una job fair que celebra la seva segona edició a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el proper 21 de juny.

Organitzat per allWomen, primer campus d'Intel·ligència Artificial per a dones a Barcelona, ​​s'ha seleccionat a importants empreses tecnològiques líders en els seus respectius sectors totes amb seu a la ciutat. Des dels líders dels videojocs King, passant per la plataforma de compra i venda de productes locals i de segona mà Letgo a una xarxa social per a professionals que ajuda als seus membres a la conciliació de la vida personal i laboral, Xing; la startup fundada a Barcelona, ​​Typeform que ha canviat la forma en què les empreses capten dades de les seves audiències amb els seus formularis de disseny i Haufe que amb més de 75 anys d'experiència és líder en programari per a companyies innovadores.

L'objectiu d'SheStartup, d'assistència gratuïta però amb reserva prèvia, és fomentar un espai d'intercanvi entre el talent tecnològic i digital femení de Barcelona i empreses tecnològiques que busquin tancar la bretxa de gènere en el sector. Una trobada que vol trencar amb la dinàmica de les fires d'ocupació on de 17 a 21 h, cadascuna de les empreses participants farà una masterclass sobre la seva especialitat tecnològica i comptarà amb un espai en el qual intercanviar opinions, necessitats i oportunitats professionals amb les participants.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà