Ens volem assegurar que, quan sortiu del Time Out Fest, no ho feu només amb la panxa ben plena i un somriure a la cara, sinó també amb un bon arsenal d’aprenentatges per poder-vos fer un homenatge gastronòmic quan vulgueu. No n’hi ha prou amb saber escollir un bon producte i com cuinar-lo: també cal conèixer quin electrodomèstic i aparell de cuina és el més adequat. La cocció és clau —s’endú una gran part del protagonisme quan es tracta d’aconseguir el gust i la textura perfectes.
Per això, aquest any, el festival estrena un nou patrocinador estrella: Corberó Electrodomèstics, que vestirà les cuines dels xefs amb la seva gamma d’electrodomèstics d’última generació. Tant les plaques d’inducció com els forns i microones Corberó seran protagonistes en els showcookings del festival, oferint al públic una experiència gastronòmica d’alt nivell.
Cuina en directe a l’aire lliure
Com a part de la seva col·laboració, Corberó ofereix dos showcookings exclusius que tindran lloc a la terrassa superior dels Tastos de la Fàbrica Damm, a l’aire lliure i amb accés lliure, sense necessitat de reserva prèvia a través de l'aplicació.
Dissabte i diumenge a les 11:30 h, el festival s’iniciarà amb una proposta culinària del xef del restaurant HIU, Sergi Palacín, en una sessió pensada tant per a públic general com per a creadors de contingut gastronòmic convidats especialment per a l’ocasió.
La tècnica per a un emplatat espectacular
El showcooking oferirà una preparació en dos passos que combina tradició i innovació d'una tartaleta de sardina fumada amb textures de blat de moro i un bunyol de careta de porc char siu
El xef fregirà els bunyols en directe, utilitzant una olla sobre la placa d’inducció flexible Corberó (model CCIG3BL723FLEX). Les tartaletes i bunyols es finalitzaran amb precisió al forn multifunció amb hidròlisi CCHMT905N, i les sardines es temperaran al microones Black Serie CMICM8020DB. Un cop preparats, el plat es completarà amb un muntatge visualment cuidat que demostrarà com, amb els equips adequats, l’alta cuina també es pot fer amb facilitat. Voleu descobrir-ho en directe? Apunteu-vos al showcooking!