Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Premi de fotografia Eurostars
Foto: Eurostars Hotel

Si us agrada la fotografia, aquest premi us pot interessar!

Eurostars Hotels Company torna amb el XX Premi Eurostars Grand Marina de Fotografia per trobar els retrats més iconogràfics de Barcelona. Prepareu les càmeres i participeu-hi fins al 14 d'octubre!

Time Out en col·laboració amb Eurostars Hotels Company
Publicitat

De més moderns com la Torre Glòries i les plaques del Fòrum a grans clàssics com la Sagrada Família i l'Arc de Triomf: Barcelona està plena d'icones que la identifiquen. I més enllà d'aquells racons coneguts per turistes i locals, la ciutat també té símbols que són essencials i diferents per a cadascun de nosaltres. Us animeu a retratar el vostre i guanyar un súper premi?

Eurostars Hotels Company torna un any més amb el Premi Eurostars Grand Marina de Fotografia per animar-vos a trepitjar la ciutat i immortalitzar tot allò que per a vosaltres formi part vital de la ciutat. Sota el concepte 'Icones de Barcelona', aquesta nova edició del premi comptarà amb un total de deu premis repartits en: un primer premi de 2.500 euros i un trofeu; un segon premi de 1.000 euros i un trofeu; i vuit accèssits d'una nit gratuïta en un hotel d'Eurostars Hotel Company. Són una recompensa magnífica.

Per a participar-hi només heu d'adjuntar les vostres fotografies, que hauran de ser en format tríptic, en el formulari de participació i encreuar els dits. Teniu fins al 14 d'octubre per a fer-ho! Això sí, no cal pensar-s'ho gaires vegades perquè a més dels premis esmentats, totes les fotografies guanyadores s'exposaran durant un any a l'hotel Eurostars Grand Marina 5*G.L: us imagineu veure els vostres propis retrats entre les parets d'uns dels hotels més 'top' de la ciutat?

Els guanyadors es comunicaran el mes de novembre i també s'anunaciaran en el blog d'Eurostars Hotel Company. Consulteu les bases de participació i animeu-vos a mostrar la cara més fotogènica de Barcelona.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat