Sons, sorolls, silencis. Cap a una ecologia acústica urbana a l'era digital

Què fer, Activitats curioses Gratis
Sons, Disseny hub Barcelona
Ilaria Sartori Sons, Disseny hub Barcelona

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Descobriu la importància del disseny per millorar la qualitat acústica de la nostra ciutat al Museu del Disseny de Barcelona

Dissenyar paisatges sonors urbans? Reconèixer la memòria de la ciutat de Barcelona gràcies als seus sons? Mantenir la poètica acústica de l'arquitectura? Convertir els sorolls en sons d'identitat? El Museu del Disseny us convida a descobrir com conviure amb sorolls i sons, a comprendre'ls i transformar-los. Tant al nostre dia a dia com a la gran caixa acústica de sons desordenats, apilats i fins i tot caòtics que componen la ciutat. Si voleu conèixer el futur de la qualitat acústica urbana de Barcelona podeu fer-ho el dimecres 14 d'octubre a les 18h de la mà d'experts del sector que formaran una taula rodona coordinada per Uli Marchteiner, curador d'exposicions i professor a diverses universitats de Barcelona. L'aforament de les entrades presencials esta complet però podeu seguir l'esdeveniment de forma online. Descobrir i crear un nou ecosistema acústic és possible!

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies