Sopar amb Estrelles 2020

Què fer
Sopars amb estrelles
1/2
Foto: Sopars amb estrelles Sopars amb estrelles
Sopar amb estrelles
2/2
Foto: Sopar amb estrellesSopar amb estrelles

Time Out diu

L'Observatori Fabra de Barcelona dona el tret de sortida d'una nova temporada del 'Sopar amb Estrelles', tot un clàssic de l'estiu que arriba a la 17a edició. Es tracta d'una de les experiències més espectaculars que podeu fer asseguts a una taula a Barcelona, i enguany marca una obertura simbòlica de la temporada d'oci urbà a l'aire lliure. 

La nova temporada ofereix fins al 4 d’octubre, cada dia setmana menys dilluns, l’oportunitat de gaudir de la unió de gastronomia, cultura i ciència en aquest espai patrimonial amb 116 anys d’història. La combinació de divulgació científica i l’observació astronòmica amb un sopar sota la nit estrellada i amb vistes a la Barcelona nocturna il·luminada és única. La vetllada s’inicia amb una copa de cava o cervesa. Tot seguit els assistents passen a la terrassa-mirador, on el xef Miquel Guimerà ofereix una proposta gastronòmica expressa per a l'ocasió. A continuació, una conferència de divulgació científica de 30 minuts, oberta a preguntes, obre al públic les portes de l’univers i el món de l’astronomia.

Havent sopat, es visita l’Observatori; l'estrella de la visita és la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals i on els assistents poden observar astres o estrelles del sistema solar. Aquesta última activitat es realitza amb el colossal telescopi refractor Mailhat, datat de 1904, un dels més grans i antics d'Europa en actiu. Des de la terrassa de la cúpula es tanca la jornada amb una visió 360 graus de la Barcelona nocturna il·luminada.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers