Si voleu viure una experiència gastronòmica diferent, marcada per la calor, el fum i la irreverència d’una cuina sana i evolutiva, preneu nota! El dimarts 22 de gener, a les 21 hores, el xef Olof Johansson del restaurant Hetta proposa un menú de cinc plats i postres inspirat en l’aigua mineral d’origen volcànic Sant Aniol. Un menú creat per un xef que té un autèntic esperit volcànic, que es servirà en un restaurant amb un nom que significa ‘calor’ en suec, que es maridarà amb aigües minerals de Sant Aniol i vins i caves Gramona i que us transportarà a la rudesa i la bellesa de l’origen de la font de Sant Aniol de Finestres. I tot per un preu mòdic de 45 € per persona. Si sou ‘foodies’ aventurers, no us ho podeu perdre!
Sopar i maridatge al restaurant Hetta
Time Out diu
Una experiència per a només 40 persones al restaurant Hetta. Reserveu la vostra plaça!
Detalls
- Adreça
- Preu
- 45 €
- Horaris
- 21 h
Discover Time Out original video