Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Art of the Brick

Sortegem 100 entrades per The Art of the Brick, l'exposició feta amb LEGO®

Arriba a Barcelona una de les deu exposicions més espectaculars del món amb obres construïdes amb blocs LEGO®. Sortegem 25 entrades familiar (per a 4 persones) per a què en gaudiu!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Sembla mentida que amb la mateixa matèria primera que nosaltres només fèiem un pont o
un parell de cases i edificis, quan erem petits, l'artista Nathan Sawaya faci totes aquestes meravelles. Si les voleu veure de prop, haureu de pujar fins a la cúpula del Centre Comercial Las Arenas a partir del dijous 17, entre 10 i 21 h.

Aquesta mostra ha recollit premis arreu del món, i la CNN la va descriure com una de les deu exposicions mundials que s’ha de visitar. The Art of the Brick ha rebut més d’un milió i mig de visitants arreu del món i ara, per fi, arriba a Barcelona.

A la mostra podreu veure més de cent escultures creades amb blocs de LEGO®: humans amb caps amb forma de figura geomètrica, una nedadora dins de l’aigua o un home que s’obre el pit i del qual surten en cascada desenes de peces de LEGO®. Però de les seves mans també en surten reproduccions i interpretacions d’obres d’art com La Gioconda, El pensador de Rodin, la Venus de Milo, El crit, d’Edvard Munch o El matrimoni Arnolfini de Jan van Eyck, que es veu més realista que mai. També podreu veure-hi un buda o un esquelet de tiranosaure de sis metres fet amb més de 8.000.

Us posem molt fàcil visitar aquesta exposició, doncs regalem 25 entrades familiars, per a 4 persones, per a què petits i grans gaudiu d'aquesta mostra! Participa i al·lucina amb aquestes construccions!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat