Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sortegem 100 entrades per The Art of the Brick, l'exposició feta amb LEGO®

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

The Art of the Brick

Sortegem 100 entrades per The Art of the Brick, l'exposició feta amb LEGO®

Arriba a Barcelona una de les deu exposicions més espectaculars del món amb obres construïdes amb blocs LEGO®. Sortegem 25 entrades familiar (per a 4 persones) per a què en gaudiu!

Advertising

Sembla mentida que amb la mateixa matèria primera que nosaltres només fèiem un pont o
un parell de cases i edificis, quan erem petits, l'artista Nathan Sawaya faci totes aquestes meravelles. Si les voleu veure de prop, haureu de pujar fins a la cúpula del Centre Comercial Las Arenas a partir del dijous 17, entre 10 i 21 h.

Aquesta mostra ha recollit premis arreu del món, i la CNN la va descriure com una de les deu exposicions mundials que s’ha de visitar. The Art of the Brick ha rebut més d’un milió i mig de visitants arreu del món i ara, per fi, arriba a Barcelona.

A la mostra podreu veure més de cent escultures creades amb blocs de LEGO®: humans amb caps amb forma de figura geomètrica, una nedadora dins de l’aigua o un home que s’obre el pit i del qual surten en cascada desenes de peces de LEGO®. Però de les seves mans també en surten reproduccions i interpretacions d’obres d’art com La Gioconda, El pensador de Rodin, la Venus de Milo, El crit, d’Edvard Munch o El matrimoni Arnolfini de Jan van Eyck, que es veu més realista que mai. També podreu veure-hi un buda o un esquelet de tiranosaure de sis metres fet amb més de 8.000.

Us posem molt fàcil visitar aquesta exposició, doncs regalem 25 entrades familiars, per a 4 persones, per a què petits i grans gaudiu d'aquesta mostra! Participa i al·lucina amb aquestes construccions!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising