Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sortegem el pack de cocteleria més exclusiu!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Sortegem el pack de cocteleria més exclusiu!

Brockmans Gin compleix 10 anys i ho celebra amb un llibre de luxe pensat per a ‘bartenders’ i professionals. I nosaltres tenim dos exemplars per sortejar, participa!

Per Time Out en col·laboració amb Brockmans Gin
Advertising

Els amants de la cocteleria sabeu que no resulta gens fàcil fer-se amb bones receptes de còctels. No en va és el secret millor guardat dels ‘bartenders’ i professionals, que basen en elles el seu èxit. Però ara, si voleu entrar per la porta gran en aquest món i aprendre a preparar els millors còctels amb ginebra, que deixaran als vostres amics i convidats impressionats, teniu una oportunitat de luxe.

Amb motiu del seu desè aniversari, Brockmans Gin ha volgut retre homentage al món de la cocteleria més Premium i ho ha fet editant un llibre de receptes de luxe: ‘Brockmans Black book of Gin Cocktails’. Una joia editorial d'edició limitada, que no es troba a la venda, pensada per a convertir-se en la bíblia de referència dels professionals. Un llibre elegant i refinat que proposa un viatge nocturn pels temples de la cocteleria de Nova York, Londres, Madrid i Barcelona, amb imatges espectaculars, històries i anècdotes secretes i receptes úniques.

I nosaltres hem tingut el privilegi de poder fer-nos amb dos exemplars, que sortegem en dos packs que inclouen, a més, una ampolla de Brockmans Gin cada un per tal que assaboriu el gust diferencial de les propostes. Per tal de participar, només cal que ompliu el formulari que trobareu a continuació abans de l’1 de gener de 2019 (llegiu primer les bases legals) i agiteu la coctelera dels bons desitjos, a veure si us porta sort i sou un dels dos guanyadors!

I seguiu llegint aquest article, perquè us ensenyem algunes de les espectaculars fotos que inclou el llibre i us xiulem secrets dels còctels als que corresponen.

Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.

‘Brockmans Black book of Gin Cocktails’

Bramble
Bramble

Bramble

Origen: Londres

Nascut al mític Fred’s Club del Soho londinenc, el Bramble és una de les receptes de capçalera de la cocteleria anglesa. Suau i complex.

Cosmopolitan
Cosmopolitan

Cosmopolitan

Origen: Massachusetts

El Cosmopolitan és un còctel glamuròs nascut als anys 70 a Massachussets. Un clàssic modern ple de sensualitat.

Advertising
Gintonic
Gintonic

Gintònic

Origen: Espanya

La creativitat dels mixòlegs espanyols és responsable del gintònic tal i com es coneix més enllà de les nostres fronteres. Els seus criteris creatius de cocteleria aplicats al gintònic, treballant una preparació més acurada, han estat exportats arreu.

Bold Fashioned
Bold Fashioned

Bold Fashioned

Origen: Kentucky

La interpretació de Brockmans d’un còctel clàssic com és l’Old Fashioned. Es creu que els seus orígens procedeixen d’un club de cavallers de Kentucky.

Advertising
Negroni
Negroni

Negroni

Origen: Florència (Itàlia)

El Negroni és un còctel fruit d’una noble casualitat. La seva autoria es deu al comte Negroni que va demanar al seu ‘bar de capçalera’ una recepta basada en el còctel de l’època: l’Americà. Un còctel que va modificar canviant en el seu moment la soda per ginebra, i la clàssica tira de llimona per una de taronja.

Kir
Kir

Kir

Origen: Dijon (França)

El Kir és un clàssic de la cocteleria francesa. Concebut com un aperitiu, inclou a la seva recepta un dels emblemes del nostre país veí: el vi. Còctel molt lleuger, però alhora amb un grau de complexitat.

Advertising
Aviation
Aviation

Aviation

Origen: Nova York (EEUU)

Tal i com apunta el seu nom, l’Aviation és un còctel concebut com a homenatge als inicis de la història de l’aviació.

Gimlet
Gimlet

Gimlet

Origen: Londres

El Gimlet és un dels còctels mimats pel cinema negre. Va néixer com a pal·liatiu per a la deficiència de vitamina C de la Marina Reial Britànica.

Advertising
Brockmans 75
Brockmans 75

Brockmans 75

Origen: Paris

Una interpretació del clàssic French 75. Un còctel sofisticat i elegant que ret homenatge a un famós canó francès de la Primera Guerra Mundial (caracteritzat per la seva lleugeresa i precisió). Va ser un dels còctels més famosos a la postguerra.

Tom Collins
Tom Collins

Tom Collins

Origen: Nova York

El Tom Collins és, sens dubta, un dels glops més famosos del món.

Advertising
Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising