Spannabis 2016

Què fer, Mercats i fires

Time Out diu

La Fira del Cànem i les Tecnologies Alternatives celebra la seva tretzena edició de l’11 al 13 de març a Fira de Cornellà. Dintre de la Fira també hi tindran lloc les World Cannabis Conferences, que enguany ja celebraran la seva tercera edició, el divendres 11 i el dissabte 12 de març i que portaran a la ciutat a les principals veus nacionals i internacionals al voltant de la temàtica del cànem i els seus diferents usos, així com mostrar els avenços i esforços portats a terme durant els darrers anys al voltant de la seva regulació.
 
En aquesta tretzena edició, Spannabis, consolidada com la fira més important del món dintre del sector, portarà els expositors i marques més rellevants del sector, ocuparà més de 17.000 m2 del recinte i mostrarà les últimes novetats i les millors ofertes per als visitants.
 
Durant la Fira es lliuraran els Premis Spannabis 2016 per premiar el millor stand, el millor banc de llavors, el millor nutrent, el millor producte de parafernàlia, el millor producte de cànem i el millor utensili de cultiu. També se celebrarà el lliurament dels premis de la Cannabis Champions Cup, la copa cannàbica de referència dels professionals del sector del cànnabis, en què hi competeixen la elit dels cultivadors nacionals i internacionals. Completen la programació d’activitats les actuacions musicals que tindran lloc durant Spannabis i que comptarà amb les actuacions confirmades de Ganjahr Family, Rumba Katxai, Sr. Marküsen, King Messenger, Bundem Squad, Jah Nattoh i Dj Karlixx.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers