Street Food Born

Què fer

Time Out diu

El menjar de carrer começa a generalitzar-se a Barcelona; i després de l'èxit de la seva primera edició, torna l'Street Food Born: un projecte gastronòmic de l'associació Barcelona Born Gourmet, formada per alguns dels millors restaurants i botigues gastronòmiques del barri.

Del 19 al 21 de juny, Pla de Palau s'omplirà de casetes on tastar alguns dels millors plats de 13 xefs molt seriosos, com per exemple: botifarra amb calamarsets, melmelada de tomàquet amb el suc de la seva tinta (Llamber); trinxat de la Cerdanya amb ou (Bodega La Puntual); musclos a la planxa (Bar Àngel); arròs mariner (1881 per Sagardi); taco de cochinita pibil (Oaxaca); porc rostit de Cal Rovira (Pork...boig per tu!); bons de porc (Sagàs); sardines a la graella (Golfo de Bizkaia); marmitako de bonítol (Sagardi); ostres al natural (Orio); pintxos donostiarres (Euskal Etxea); assortit de formatges (Vila Viniteca) i una cuidada selecció de vins de la Vinya del Senyor.

El festival s'ha ampliat a tres dies de cuina sense interrupcions i hi haurà música a càrrec de DJ's de l'escola Microfusa. Cada plat costarà 5 € i les begudes 2,5 €

Publicat

Detalls

Els usuaris diuen