Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Suggeriments per assaborir

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Suggeriments per assaborir

El xef Jordi Vilà ha dissenyat nous plats per a la carta de la Fàbrica Moritz que segur us faran llepar-vos els dits (i repetir)!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Els bons cuiners saben que cal renovar carta cada temporada i adaptar-la als productes frescos que es troben als mercats. I això és, precisament, el que fa a la cerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona en Jordi Vilà, un xef que té una estrella Michelin i que sap com temptar-nos a tots amb els seus suggeriments.

Els d’aquesta tardor, més d’una dotzena de plats salats i dolços, són, a més, tota una explosió de sensacions. I tots ells, esclar, ideals per maridar amb una cervesa artesana de la casa. Per obrir boca, podeu demanar, per exemple, una amanida de carbassa amb ruca, parmesà i crostons de pesto, o una terrina de conill amb amanida d’escarola i bolets escabetxats. Podeu optar, també, per una pilota d’escudella amb crema trufada de castanyes i cebetes amb armanyac. I després, seguir amb un boeuf bourguignon, que és el clàssic guisat de bou de la Borgonya reinventat sota la batuta del xef. Si només voleu fer un mos, podeu decantar-vos per un biquini Moritz, amb salsitxa alemanya fleischwurst i formatge gorgonzola. I de postres, assaboriu la torrada de Santa Teresa amb gelat de vainilla o un carrot pie amb cervesa negra Moritz. I brindeu per l’esclat de sabors de la temporada!

- Fàbrica Moritz Barcelona. Ronda Sant Antoni, 41. M: Sant Antoni. www.moritz.cat

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising