Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Run For The Oceans
Foto: Carles CarabiRun For The Oceans

Sumeu-vos a la causa d'eliminar el plàstic dels oceans corrent!

Per a la cinquena edició de Run For The Oceans, per cada 10 minuts de running que registreu a l'app d'adidas Running, es recollirà una ampolla de plàstic de l'oceà. El mateix futbolista Pedri us anima a sumar-vos a l'acció fins al 8 de juny!

Time Out en col·laboració amb adidas
Publicitat
Ara més que mai, quan s'acosta l'estiu, és quan tenim temps per apreciar de prop el blau cristal·lí de les nostres platges. Protegim-les.
Des de fa cinc anys, adidas celebra el moviment Run For The Oceans perquè corredors i esportistes de tot el món s'uneixin per a una mateixa causa: acabar amb la contaminació de plàstics al mar. Com sempre, adidas ens ho posa fàcil perquè nosaltres també puguem aportar el nostre granet de sorra en aquesta causa i per aquesta edició ha proposat una manera molt fàcil d'ajudar: baixant-nos la seva app adidas Running i registrant les nostres sessions de running. Fins al 8 de juny, per cada 10 minuts de recorregut que registrem a l'app, adidas i Parley For The Oceans, les dues ànimes d'aquesta acció mediambiental, recolliran una ampolla de plàstic del mar. Perquè no ens falti la motivació i que cada pas compti, el futbolista Pedri s'ha abanderat de l'acció i ens anima a unir-nos-hi!
Continueu llegint perquè us expliquem més detalls de com sumar-se a netejar els nostres mars.

Més km, més ampolles

Com més quilòmetres registreu a l'app, més ampolles es recolliran i més nets quedaran els mars. Per això només haureu de descarregar als vostres mòbils l'app adidas Running i unir-vos al grup Run For The Oceans, d'aquesta manera es registraran els vostres minuts de running. Per cada 10 minuts, adidas i Parley For The Oceans es comprometen a recollir una ampolla de plàstic!
No trigueu a calçar-vos les vostres adidas preferides i començar a córrer perquè teniu fins al 8 de juny per registrar els vostres minuts de running.

A córrer amb en Pedri

Com a ciutadà de Tenerife, Pedri sap perfectament el problema que pateixen els nostres mars. Per aquesta raó, el futbolista ha esdevingut la cara d'aquesta edició i un portaveu clau per donar veu a una generació que vol acabar amb aquest problema que ens està traient el blau dels oceans.
A més del guanyador al premi Kopa al millor futbolista jove, també s'han sumat a la causa altres noms molt conscienciats amb la sostenibilitat com el jugador de bàsquet Ricky Rubio, l'atleta Desirée Vila, l'esportista de kitesurf Gisela Pulido o l'atleta de triple salt Ana Peleteiro.

Publicitat

Anys de compromís

Des que adidas i Parley For The Oceans es van unir el 2015 per lluitar contra el plàstic als oceans, tot el material rescatat dels mars s'ha convertit en material esportiu. De fet, adidas ha fabricat 50 milions de parells de sabatilles amb plàstic procedent de les recollides de Parley. Els vostres minuts de running poden convertir-se en les vostres properes sabatilles adidas!
En totes les edicions heu pogut ajudar de maneres diferents, sempre amb l'esport com a protagonista principal de les accions. Per aquest any, només heu d'estar atents al cronòmetre i registrar el màxim de minuts a l'app adidas Running. Lliureu de plàstic els oceans amb les vostres calçades!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat