Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Opel Astra
Opel Astra

5 súper plans per descobrir la Barcelona més innovadora

Alguns llocs increïbles es troben més a prop del que sembla. Ens muntem al nou Astra híbrid endollable per descobrir-los

Time Out en col·laboració amb Opel
Publicitat

Que Barcelona és una ciutat sempre disposada a sorprendre’ns ho sap tot aquell que s’hagi deixat caure per aquí algun cop. Els carrers amaguen un munt de secrets que esperen ser descoberts pels visitants més avesats, però també pels barcelonins de pro.

Tot aquest món de possibilitats es multiplica al volant de vehicles com el nou Astra, el primer compacte híbrid endollable d’Opel, dissenyat i fabricat íntegrament a Alemanya. Un cotxe que marca el camí cap a una nova era de baixes emissions i les més altes prestacions i que, gràcies a la seva etiqueta zero, ens permetrà gaudir de la ciutat sense restriccions i sense límits.

El provem per recórrer la ciutat i descobrir cinc llocs que casen a la perfecció amb l’esperit del cotxe: innovadors, moderns, trencadors. Senzillament al·lucinants. Hi pugeu?

Un espai: MareNostrum
Foto: Shutterstock

1. Un espai: MareNostrum

Una supercomputadora en una església. Com més d’innovador es pot ser? MareNostrum és la supercomputadora més potent i emblemàtica de l’Estat i, a més de virtualment, es pot visitar de forma presencial. Està plenament dedicada a la generació de coneixement i s’utilitza pràcticament a totes les disciplines científiques: des de l’astrofísica o la física de materials, passant per la biomedicina, l’enginyeria i la indústria. A més, científics i universitats d’Europa també en tenen accés per tal de fer ús de les seves hores de càlcul. És, sense dubte, un espai innovador, diferent i únic... conceptes perfectament aplicables al nou Opel Astra. Cal visitar-ho.

-Plaça d’Eusebi Güell, 1-3. M: Palau Reial.

Una exposició: Nova Pantalla
Foto: La Perspectiva

2. Una exposició: Nova Pantalla

És la primera exposició gran dedicada completament a la indústria del videojoc a Catalunya i en ella no només es reivindica el videojoc com a producte cultural d’interès artístic; també s’explora la situació del sector, el seu ús com a creador de comunitat i dinamitzador social o els processos de la seva creació. A partir d’instal·lacions immersives, continguts interactius i jocs, tant aficionats com persones que mai s’han apropat al mitjà interactiu al·lucinaran amb aquesta exposició. Tecnologia, innovació i diversió, tres adjectius que també defineixen al nou Opel Astra, que torna completament renovat per tal de donar-ho tot.

-Fins al 4 de setembre. Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107. M: Diagonal.

Un restaurant: NÜA Smart Restaurant
Foto: Nua Smart Restaurant

3. Un restaurant: NÜA Smart Restaurant

Si el nou Opel Astra fos un restaurant, seria aquest. Perquè a NÜA el futur és el present. És el primer Smart Restaurant d’Europa i no. Només ofereix una experiència gastronòmica d’allò més deliciosa; també ofereix una experiència interactiva en la qual els comensals poden controlar tot el seu dinar o sopar des de la taula.
A més, sense moure’s de les cadires, també ofereix un munt de diversions per passar l’estona mentre s’espera el menjar, com jocs totalment interactius per compartir una bona estona amb amics, parella o família als seus Smart Tables.

-Gran de Gràcia, 167. M: Fontana.

Una experiència: Un videojoc en realitat virtual
Zero Latency

4. Una experiència: Un videojoc en realitat virtual

El món està canviant. La mobilitat està canviant. Vehicles com el nou Astra són un clar exemple en el qual innovació, disseny detox i tecnologia híbrida s’uneixen per oferir una nova experiència de conducció i una visió avançada del futur feta realitat. A la vegada, el món dels videojocs també està en constant canvi, amb la innovació i les noves experiències per als jugadors com a principals objectius. A l’espai Zero Latncy VR us esperen els jocs del present i del futur. Amb realitat virtual Free-Roam podreu gaudir amb els vostres amics d’experiències inimaginables, endinsant-vos a l’interior del joc i controlant completament el cos i la ment del vostre personatge.

-Avinguda Rio de Janeiro, 42. M: Fabra i Puig.

Un espectacle: Immersive next to normal
IDEAL

5. Un espectacle: Immersive next to normal

Art digital, videomapping, realitat augmentada, holografia... Són conceptes cada cop més presents en el món de l’art, sempre a l’avantguarda en allò tecnològic i el centre IDEAL Barcelona els reuneix tots. Des de la seva inauguració ha sorprès a propis i forans amb exposicions com la dedicada a artistes com Klimt, Frida Kahlo i Dalí. Ara, acull una proposta d’allò més innovadora: ‘Immersive next to normal’, un musical presentat en format immersiu que us endinsarà en la trama com mai. Tecnologia, cultura, ciència i art per donar forma a experiències tan futuristes com conduir el nou Astra híbrid endollable.

-Fins al 30 de juliol. Dr. Trueta, 196. M: Llacuna.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat