Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona International Community Day
Foto: Ajuntament de Barcelona

Descobriu el talent resident a la ciutat al Barcelona International Community Day

El dissabte 22 torna la novena edició d'aquesta cita per reunir i connectar-nos amb el talent internacional de Barcelona

Time Out en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona
Publicitat

La diversitat i riquesa de Barcelona no només la fan els locals; també totes aquelles persones que arriben de més enllà de les nostres fronteres i s'instal·len a la ciutat per regalar-nos visions noves. Des de fa nou anys l'Ajuntament de Barcelona celebra aquest ecosistema de talent cosmopolita amb el Barcelona International Community Day, consolidat com el principal espai de benvinguda i networking per tots aquells que han triat la ciutat per viure i treballar. Enguany, l'edició tindrà lloc el dissabte 22 d'octubre al Museu Marítim i convida tant a locals com a estrangers a assistir-hi i connectar!
Hi trobareu prop de 80 expositors (de fet, un 26,4% serà la primera vegada que hi participen), un programa de 54 activitats que ompliran de dinamització l'espai des del matí fins al vespre, amfitrions que ens explicaran els seus casos d'èxit, i dues novetats molt interessants: destacar la primera trobada de networking d’investigadors científics de Barcelona i una sessió explicativa del Barcelona International Welcome Desk, el servei municipal d’atenció al talent internacional. Continueu llegint, us ho expliquem tot!

Fer xarxa
Foto: Ajuntament de Barcelona

Fer xarxa

Tots els sectors que us pugueu imaginar seran presents entre els prop de 80 expositors que participen enguany. Cadascun d'ells estarà encantat d'ajudar-vos i donar resposta als vostres dubtes. Hi haurà estands del sector immobiliari, de relocation, de gestió del talent, d’assessorament legal i financer, d’assegurances o de serveis mèdics, entre d’altres.
Deixant enrere tràmits i obligacions, també hi trobareu entitats culturals i socials que ofereixen productes, serveis i iniciatives per gaudir i integrar-se a la ciutat.
I per aquelles famílies que s'instal·len a Barcelona amb la canalla o per tot aquell que vulgui viure la ciutat des de l'àmbit acadèmic, també hi trobareu representat el sector educatiu amb estands de diverses escoles de negocis i també amb un showroom de diverses escoles de l’àrea de Barcelona que ofereixen currículums o titulacions internacionals.

Amb l'agenda plena
Foto: Ajuntament de Barcelona

Amb l'agenda plena

Durant el dia tindran lloc 54 activitats en diversos formats i a càrrec d'experts de nacionalitats diverses: tallers, xerrades informatives, networking, música en directe i activitats infantils. La gran majoria de totes elles seran en anglès! Hi trobareu de tres grans temàtiques: "l’arribada a la ciutat", amb informació sobre qüestions legals i fiscals o el funcionament dels sistemes educatiu i sanitari. Per aquells que ja tinguin superada aquesta etapa, potser us interessen les activitats de la temàtica "fer negocis o desenvolupar la carrera professional", on resoldran els vostres dubtes per aquell projecte de futur que tants pensaments us ocupa. I també hi haurà les activitats de temàtica "gaudir i relacionar-se a la ciutat", amb networkings dinamitzats per facilitar la creació de xarxes de contactes, tant personals com
professionals.
A més, ja que és una jornada oberta a tots els públics, durant tot el dia hi haurà un servei de ludoteca amb diverses activitats programades per a la canalla, i al Jardí del Museu Marítim s’hi faran actuacions en directe d’artistes d’orígens diversos.
Com a colofó final, de 18 a 19 h de la tarda hi haurà música folk americana, animació amb DJ, algun obsequi i un brindis final amb tots els participants.

Publicitat
Les cares de l'èxit
Foto: Ajuntament de Barcelona

Les cares de l'èxit

Com cada any, sis professionals amb casos d'èxit a la ciutat seran els amfitrions de l'edició: la congolesa Neema Bal Nelly; el mexicà Amilcar Vargas, director de Patrimoni Mundial de la Casa Batlló; la Shreyashee Nag, balllarina i coreògrafa de l’Índia i fundadora a Barcelona de la seva pròpia escola i companyia de dansa; l’estatunidenc Victor Horcasitas, editor de la revista Barcelona Metropolitan; la Bibiana Cunningham, emprenedora eslovaca; i l’Emrah Ulucakar, directiu turc d’una multinacional del sector agroalimentari. Serà una oportunitat clau tant pels nouvinguts com per aquells que ja fa anys que estan a la ciutat. Feu vibrar Barcelona amb el vostre talent!

I la resta de dies a l'any, què?
Foto: Ajuntament de Barcelona

I la resta de dies a l'any, què?

Una de les novetats d'aquesta edició és la sessió explicativa del Barcelona International Welcome Desk. Però, si potser no podeu assistir a la jornada del dia 22 o us quedeu amb dubtes per preguntar, heu de saber que aquest servei municipal d’atenció al talent internacional està actiu la resta de l'any.
Des de novembre de l’any passat al Barcelona International Welcome Desk trobareu un servei d’acollida al talent internacional que és pioner a l’Estat Espanyol i que facilita l’arribada del talent amb una atenció personalitzada. Us donaran informació i assessorament i us ajudaran en tramitacions en diversos idiomes!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat