Les hamburgueses han adquirit la categoria de delicatessen. La clàssica de tota la vida ha quedat arraconada per multitud de combinacions que obren una nova perspectiva culinària sobre aquest producte. Si voleu sumar-vos al carro i ampliar el vostre repertori, apunteu-vos al taller pràctic d'hamburgueses gourmet que ha organitzat la Patente. En aquest curs aprendreu a preparar set tipus diferents d'hamburgueses amb els següents ingredients: vedella; salmó; seitan i pastanaga; tofu i bolets; mix de vedella i porc; pollastre campero i la novetat: bou chilli - cheese. També cuinareu els seus acompanyaments més adients: xips de verdures, patates al caliu i bolets saltats. S'elaboraran tres hamburgueses per assistent. Cadascú es podrà inspirar en els seus propis gustos o deixar-se aconsellar per l'expert. L'elecció és lliure. Després de les tres hores del taller, a sopar tots junts!
Un email que realment t'encantarà
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Un email que realment t'encantarà
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!
Discover Time Out original video
Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.
🙌 Genial, ja t'has subscrit!
Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!