Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tallers Oberts 2016

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Tallers Oberts Barcelona és una iniciativa que organitza l’A-FAD des de fa més de 20 anys amb la voluntat d’apropar l’art, l’artesania i el treball dels creadors al públic de Barcelona. Els tallers dels districtes de Poble Sec, Ciutat Vella, Sarrià i Gràcia obren les seves portes durant els dos últims caps de setmana del mes de maig. Els visitants, a més de tenir accés a l'espai més íntim de creació, tenen l'oportunitat d'assistir de manera excepcional al procés creatiu i descobrir en acció als autors que hi ha darrere de cada peça artística.
 
Enguany, la inauguració de Tallers Oberts Barcelona tindrà lloc el dijous 19 de maig, a les 20h al Disseny Hub Barcelona, amb l'exposició efímera 'Síntesi 90 minuts', un tastet del que serà l'edició d'enguany, traslladant els artistes i les seves obres a les sales del museu. Les jornades es desenvoluparan al llarg de dos caps de setmana consecutius: del 20 al 22 de maig, als districtes de Ciutat Vella i Poble-sec, i del 27 al 29 de maig, als districtes de Gràcia i Sarrià.
 
A l'edició 2016 el nombre de tallers i activitats continua creixent i compta amb més de 250 artistes i 150 tallers. Es torna a programar la proposta Entre/Tallers, gràcies a la bona acollida que va rebre l'any passat. També es celebrarà el concurs fotogràfic Millor Foto i nombroses activitats a càrrec dels col·lectius artístics. El contacte, el contagi, l'intercanvi i la disseminació són alguns dels objectius de les diferents propostes de Tallers Oberts.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà