Tallers Oberts BCN 2019

Què fer Gratis
Àlex Añó
1/2
Foto: FAD
bas barcelona
2/2
Foto: bas barcelona

Time Out diu

Tornen els Tallers Oberts, tres dies de jornades de portes obertes on artistes plàstics i artesans professionals mostren la seva obra i espai de treball a la ciutadania, una proposta original de l'A-FAD en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona.

En total participen 136 tallers repartits pels diferents districtes (s'incorporen també 14 espais de l'Hospitalet) i es mostraran diferents disciplines: de la barreteria al mobiliari, passant per l'estampació i el tèxtil, entre d'altres. Com sempre, la proposta es completa amb una seixantena d'activitats.

Si us interessa la joieria no deixeu de visitar l'espai de Berta Sumpsi a Gràcia i el taller de Sandra Llusà (Pallars, 74); si us va la tinta, apropeu-vos a descobrir les cianotípies dels Kind of Cyan (Ciutat de Granada, 88) i les serigrafies de Barba (Llull, 63-69). També hi ha els que treballen amb fang, com Bas (França Xica, 30), Vuelasola y hombrepez (Blanqueria, 13) i Pots Barcelona (Ciudad Real, 16); sempre espectaculars resulten les propostes de vidre bufat d'Alexfrosum (Masnou, 21) i els objectes de paper de Felix Lozal (Junta de Comerç, 17); també us podeu apropar a conèixer les activitats i filosofia d'Experimentem amb l'ART (Torrijos, 68).

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment http://tallersobertsbarcelona.cat
També t'agradarà