Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tap On Barcelona 2013

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Tap On Barcelona 2013

El festival internacional de claqué s'intal·la a la ciutat fins al 28 de juliol

Per Time Out
Advertising

Del 22 al 28 de juliol se celebra la sisena edició de Tap On Barcelona, el festival internacional que reuneix professionals de prestigi i amateurs i serveix també per donar més visibilitat a aquesta dansa tan espectacular i arrelada a la ciutat.

Entre les activitats previstes, podeu sumar-vos al Cutting Contest que tindrà lloc a la Fàbrica Moritz (dc., 21.30 h, 12 euros amb una cervesa), una batalla d'improvisació entre ballarins de tot el món, cosa que mostra la part més urbana del claqué. Si ho preferiu, podeu anar a la Sala Sutton (ds., 21 h, 25 euros) per viure el Festival de Claqué, la gala de clausura del Tap On Barcelona, amb tots el ballarins convidats. També s'organitzen jams a la Sala Vivaldi (dj., 21.30 h, 9 euros) o una xerrada sobre claqué impartida per alguns dels ballarins estrelles (dt., 21.30, gratis).

Tallers d'iniciació
Però la part acadèmica també és molt important, amb classes magistrals dels ballarins convidats a alumnes de tot el món. Durant tota la setmana es faran classes gratuïtes per a qui vulgui calçar-se per primer cop unes sabates de claqué. Serà a l'acadèmia Luthier (Balmes, 53) i les inscripcions es poden fer a través de la web del festival o directament a l'acadèmia.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising