Tapantoni de tardor 2018

Què fer
La Bodega d'en Rafel
La Bodega d'en Rafel

Time Out diu

Del 9 al 25 de novembre, se celebra la onzena edició de Tapantoni, la ruta de tapes pel barri de Sant Antoni. Com en l'edició anterior, una tapa més una beguda us costarà 2,50 € i els menús especials Tapantoni, que ofereixen alguns restaurants, 25 €.

Com sempre, podreu participar en el concurs per trobar la millor tapa de l'edició.

Els establiments participants en aquesta edició de tardor del Tapantoni, pel que fa a les tapes són: Garage Bar, Nostàlgic, El museu de l'embotit, Asian Ways, Bar La Montiel 37, Ragú Bar, Rekons, Bar Los Juanele, La Molanta, Anardi, La Bodega d'en Rafel, Paddock, El Petit Mos, 24 Fotogramas, Düal Cafè, Bar Pothos, Artic-Oº, Bacanal Café, La Desayunería, Jovani & Vins, Entre Tapes Manso, Forn d'en Pau, La Capital, Hamburgueseria La Lia, Ekaterina, Boca Baco, Last Monkey, El Duende, Bracafè, Luz Cafè, La Vietnamita Sant Antoni, Gelateria Sirvent, Vinòdrom, Doga Wine Bar, Idoni, La Terrassa d'Aiguajoc, Croq & Roll, Fàbrica Moritz, Fleca Barot, Dr. Zhang, Vinateria Rosaluna, Bar-Bodega Chiqui, Barna-Brew i Tootsie.

I els establiments que ofereixen el Menú Tapantoni són: Ziqi, La Tata, Es Tastet, el Dinàmic de BCN, El Rebost de Sant Antoni, Jiaxian Meishei i Els Ocellets.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://www.tapantoni.com/cat/index
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers