Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Yurbban Passage Hotel&Spa
Yurbban Passage Hotel&Spa

Tapes amb bones vistes als Vespres Inedit's

Aquest estiu a les terrasses de Barcelona tornen els Vespres Inedit’s amb tapes d’autor i Inedit’s ben fredes. Tot un luxe per un preu ben popular!

Time Out en col·laboració amb Gastronosfera
Publicitat

Ha arribat el pla perfecte per gaudir els vespres d’estiu! Del 27 de juny al 28 de juliol diverses terrasses de Barcelona obren les seves portes perquè gaudiu dels Vespres Inedit’s: un 'afterwork' únic en què podreu assaborir dues tapes d’autor elaborades per reconeguts xefs i una cervesa Inedit per només 9 €. Pugeu als punts més alts de Barcelona i aprofiteu les tardes d’estiu com mai!

Tradició modernitzada

Tradició modernitzada

Quan la tradició es posa en mans d’aclamats xefs i se li afegeix un toc de modernitat i personalitat, s’obté un resultat increïble. És el cas del gotet de salmorejo de remolatxa, llagostí, gelatina de poma i xia elaborat per la gran Carme Ruscalleda i que podreu tastar al Mandarin Oriental. La fusió d’ara i abans també la trobareu a Casa Fuster, on Oriol Canillas ha ideat un caneló cruixent de galta de porc ibèric i suc de carn amb cireres, o al Yurbban Passage Hotel&Spa on el xef de la casa, Xavier Franco, proposa una torrada de roast beef, tomàquet, soja i crema d’albergínia i germinats. I si voleu provar la revolució en un plat, l’ensalada russa amb base de pa de llavors i confitats del SOFIA no us deixarà indiferents!

Essència de producte

Essència de producte

Si hi ha una característica que uneixi els bars i restaurants dels hotels de la ciutat, aquesta és que tots treballen amb productes de qualitat i tenen la capacitat de treure el màxim profit (i sabor!) d’un sol aliment. En els Vespres Inedit’s també trobareu tapes on els sabors es configuren al voltant d’un producte protagonista com és el cas de l’H10 Casa Mimosa, on, des de la seva terrassa amb vistes a la Pedrera, podreu assaborir una coca de pop amb tàrtar de tomàquet fumat, elaborat pel xef Victor Bardavio. Al Duquesa de Cardona podreu tastar unes ostres amb escabetx de cervesa. I pels més veggies, a l’H10 Madison trobareu una albergínia escalivada amb formatge de cabra i salsa miso.

El més informal

El més informal

Què us semblen unes braves amb aroma de curri a la terrassa del H10 Madison mentre observeu l’amunt i a baix de via Laietana o uns chupa chups de pollastre a l’hotel Havana? A les terrasses també trobareu plats d’un estil més informal i igual de deliciosos que maridaran a la perfecció amb les cerveses Inedit. No us oblideu de tastar els clàssics nachos amb guacamole de l’Hotel Jazz o les mini hamburgueses amb wasabi de l’hotel Indigo. Us llepareu cadascun dels vostres dits!

El món en un plat

El món en un plat

A les terrasses també trobareu gastronomies d’arreu del món per viatjar amb el paladar! Sou uns amants de Corea? A l’hotel Gallery podreu assaborir el país amb un ssam d’amanida Thai de llagostins. I si sou més del Japó, a l’hotel Hilton trobareu un cub de salmó marinat amb cinc espècies, sèsam i salsa yakitori, o gyozas de mar i muntanya amb escames de bonítol a l’hotel SB Glow, amb vistes a la renovada plaça de les Glòries. I si voleu viatjar a l’altra banda de l’oceà Pacífic, tasteu l’autèntic sabor peruà de la mà del cebiche de llagostins amb llet de tigre i coco elaborat per Pedro Montolio a l’hotel Barcelona Princess. No us en deixeu cap!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat