Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tast(a) la Fàbrica

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Màster Tast de Moritz
Màster Tast de Moritz

Tast(a) la Fàbrica

Els amants de la cervesa Moritz ara podeu visitar la fàbrica on es fa i parar-vos a tastar les seves varietats fresques!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Després de tantes vegades d’anar a la Fàbrica Moritz, no us heu preguntat mai què s’amaga més enllà d’on feu la birra amb els amics? Doncs si és així, la Moritz té preparades unes sessions per a tots aquells curiosos i curioses que us encantaran! Es tracta de la Màster Tast: una experiència única que inclou una visita guiada per la Fàbrica i un tast de cinc varietats de cerveses.

Tindreu l’oportunitat d’endinsar-vos i conèixer tots els racons de les grans instal·lacions on es va començar a elaborar la primera cervesa de Barcelona i on després de més de 160 anys d’història se segueix celebrant, durant els 365 dies de l’any, l’art de la birra. En aquesta visita, podreu baixar al soterrani i visitar la microcerveseria per observar com és el dia a dia en l’elaboració de la cervesa. I després, de la mà d’un expert cerveser, podreu tastar 5 de les moltes varietats de birra Moritz.

A més, perquè recordeu aquesta magnífica experiència, al final de la visita i del tast rebreu una capsa amb fitxes de totes les cerveses, sotagots i moltes altres sorpreses! Aprofiteu aquesta oportunitat per explorar l’interior d’aquest edifici emblemàtic que és un clar exemple de l’arquitectura barcelonina de finals del segle XIX i principis del XX.

Les visites es duran a terme cada dimecres a les 19 h i cada dissabte a les 12 h. La primera sessió serà el pròxim dissabte 15, afanyeu-vos!

  • Fàbrica Moritz Barcelona. M: Sant Antoni. 20 €. moritz.com
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising