Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Màster Tast de Moritz
Màster Tast de Moritz

Tast(a) la Fàbrica

Els amants de la cervesa Moritz ara podeu visitar la fàbrica on es fa i parar-vos a tastar les seves varietats fresques!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Després de tantes vegades d’anar a la Fàbrica Moritz, no us heu preguntat mai què s’amaga més enllà d’on feu la birra amb els amics? Doncs si és així, la Moritz té preparades unes sessions per a tots aquells curiosos i curioses que us encantaran! Es tracta de la Màster Tast: una experiència única que inclou una visita guiada per la Fàbrica i un tast de cinc varietats de cerveses.

Tindreu l’oportunitat d’endinsar-vos i conèixer tots els racons de les grans instal·lacions on es va començar a elaborar la primera cervesa de Barcelona i on després de més de 160 anys d’història se segueix celebrant, durant els 365 dies de l’any, l’art de la birra. En aquesta visita, podreu baixar al soterrani i visitar la microcerveseria per observar com és el dia a dia en l’elaboració de la cervesa. I després, de la mà d’un expert cerveser, podreu tastar 5 de les moltes varietats de birra Moritz.

A més, perquè recordeu aquesta magnífica experiència, al final de la visita i del tast rebreu una capsa amb fitxes de totes les cerveses, sotagots i moltes altres sorpreses! Aprofiteu aquesta oportunitat per explorar l’interior d’aquest edifici emblemàtic que és un clar exemple de l’arquitectura barcelonina de finals del segle XIX i principis del XX.

Les visites es duran a terme cada dimecres a les 19 h i cada dissabte a les 12 h. La primera sessió serà el pròxim dissabte 15, afanyeu-vos!

  • Fàbrica Moritz Barcelona. M: Sant Antoni. 20 €. moritz.com
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat