Ja hi som! Un any més, Tast a la Rambla torna per omplir de sabor i ambient la Plaça de Catalunya del 8 a a l'11 de maig. Durant quatre dies, la millor gastronomia barcelonina es dona cita en aquest espai emblemàtic, convertint-lo en un gran aparador culinari on conviuen tradició, innovació i valors com la sostenibilitat i el producte de proximitat. Apropeu-vos a gaudir de tapes úniques, showcookings dels millors xefs i una programació d’espectacles que posarà música i ritme a les vostres degustacions.
Una oferta en petites dosis de grans restaurants de Barcelona a l'abast de tothom, i que surt per l'irrisori preu de sis euros la degustació. Aquí per uns 20 euros ja teniu un senyor menú degustació –que barrejat amb l'ambient festiu i el passeig amunt i avall– us dispararà la satisfacció.
Què hi podreu tastar?
A Tast a la Rambla trobareu una selecció de plats i postres dels restaurants i pastisseries més destacats de la ciutat. Aquí teniu alguns exemples que no us podeu perdre:
-
Atempo: Cànula d’alga nori amb salmó curat a la japonesa i soja en textures, per als amants dels sabors orientals.
-
Bar Alegria: Truita trufada, una proposta clàssica amb un toc sofisticat.
-
Leña Barcelona: La burger que li va donar sentit a tot, un homenatge al sabor de les brases.
-
Compartir Barcelona: Costellam de porc amb salsa “Pipián” i meló, una combinació sorprenent i deliciosa.
-
Pastisseria Escribà: Patapam!, un brioix farcit de crema cremada i nata muntada que farà les delícies dels més llaminers.
-
Pastisseria Takashi Ochiai: Cítrics, una mousse de xocolata blanca amb cremós de llima i llimona, esponjós de taronja i pa de pessic de coco.
A més, hi haurà més de 30 propostes salades i dolces per descobrir al llarg dels més de 100 metres de barres i carpes instal·lats a La Rambla.
Showcookings top
A més de tastar, també podreu aprendre dels grans noms de la cuina amb showcookings en directe, oberts al públic fins a completar aforament. Aquí teniu 6 cites destacades:
-
Dijous 8 de maig, 17:15 h – Escenari 2: Les braves i la mare que les va parir, amb Rafa Antonín (Casa Rafuel).
-
Divendres 9 de maig, 16:00 h – Escenari 2: Al Perú tot és "sangucheable", amb Manu Alvarado (Cholito Lindo).
-
Dissabte 10 de maig, 12:30 h – Escenari 1: L'oli, l'ànima de les nostres salses, amb Carlota Claver (La Gormanda, Barcelona).
-
Dissabte 10 de maig, 17:15 h – Escenari 1: Pagesia i cuina: territori, producte i compromís, amb Arnau Bosch (Can Bosch, Cambrils).
-
Diumenge 11 de maig, 13:45 h – Escenari 2: Mestres pastissers: experts en endolcir els teus moments amb els millors productes, amb Sandra Sauleda (Sauleda Pastissers).
-
Diumenge 11 de maig, 19:45 h – Escenari 2: Com diferenciar un gelat artesà d’un fals gelat artesà, amb Albert Roca (Pastisseria Sant Croi).
Programació d’espectacles
La música en viu serà un altre dels grans atractius del Tast a la Rambla. Aquesta és la programació confirmada:
Dijous 8 de maig
. 18-19 h: Escudero Sax
. 20-21 h: Nathalia
Divendres 9 de maig
. 14.30-15.30 h: Marcelo Mercadante i Analía Carril
. 18-19 h: Lil Barby
. 20.30-21.15 h: Tablao Cordobés
. 22-23 h: Kanela
Dissabte 10 de maig
. 13-14 h: M&M Super Hits
. 14.30-15.30 h: D-Sastres
. 19-20 h: DJ Carrera
. 20.30-21.30 h: Aldala
. 22-23 h: DJ Ara Aloha
Diumenge 11 de maig
. 13.30-14.30 h: DJ Petardeig
. 18.30-19.30 h: Vania
. 20-21 h: DJ Ruyex