Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sopars CASA SEAT
Foto: CASA SEAT

Tasteu els nous sopars de CASA SEAT

Ha nascut un nou pla per gaudir de la nit dels dissabtes a Barcelona: assaboriu el nou menú degustació del restaurant CASA SEAT by Amatller Origen i arrodoniu la cita amb dosis culturals

Time Out en col·laboració amb CASA SEAT
Publicitat

Diuen que no es pot tenir tot... Ara, el que proposa CASA SEAT sembla que contradiu aquest pensament: al seu edifici modern i transparent es pot tenir tot el que es desitja en un pla de cap de setmana.
Fins ara, a la planta baixa de CASA SEAT trobàvem el seu restaurant, amb el concepte culinari d'Ametller Origen Mercat d'Autors on degustar els migdies una carta de plats dissenyats per xefs cèlebres de la ciutat i amb productes de temporada. Però què ens dieu de passar una tarda de dissabte gaudint de la seva programació cultural i donar la benvinguda a la nit amb un sopar excel·lent i gustós a la mateixa CASA SEAT?
Doncs aquesta és la novetat que ens regalen ara: sopars de dissabtes al seu restaurant CASA SEAT by Ametller Origen on assaborir un menú degustació sota la firma del xef Xavi Sancho. A una tarda de cultura i innovació no se li pot demanar res més que acabar-la amb plats com un turbot amb bolets de temporada o un melós de vedella.
Continueu llegint perquè, de primer plat a les postres, us expliquem tots els detalls del menú que coronarà les vostres tardes culturals.

Per llepar-se els dits

Totes les creacions que tinguin la firma d'Ametller Origen són garantia de qualitat. O, millor dit, garantia de fer-vos dir "nyam!".
El menú especial pels sopars de dissabtes compta amb una sèrie de plats que us faran llepar els dits i degustar, completament, la qualitat dels productes locals.
Començareu l'àpat amb una crema de verdures de temporada amb els seus cruixents i els seus aires, seguit de tomàquet cassé amb ventresca de tonyina, verdures adobades i vinagreta de calamata. Verd i sa.
Continuareu amb la suavitat feta plat: mousse d'hummus de la casa amb xips de verdures i pols de pistatxo seguit d'un ou a 64 graus amb parmentier trufada, cansalada d'ibèric i oli de flor de romaní.
En la meitat de l'àpat, és l'hora de sorprendre-us amb el peix i la carn: primer, un turbot amb bolets de temporada, verdures brasejades i escuma cítrica de cava; després, melós de vedella sobre brioix a l'anglaise amb reducció de vi i sàlvia cruixent.
Per acabar un àpat com aquest, no es pot satisfer el paladar amb postres qualssevol: us espera un sorbet de pastís de formatge, macarons i fruita.
Un menú degustació farcit d'excel·lència que connectarà directament amb la vostra cara més 'foodie'.

Aperitiu cultural

Sí, CASA SEAT és el punt de Barcelona on tecnologia, disseny i innovació es donen de la mà. Però en la seva programació diària també hi trobem molta cultura! Concerts, exposicions, xerrades, workshops, presentacions, trobades literàries... l'agenda d'aquest racó a la cantonada de Diagonal amb passeig de Gràcia és una olla creativa que vibra constantment i és per aquesta raó que en el seu cosmos d'activitats trobareu l'aperitiu cultural perfecte per donar pas al vostre sopar de dissabte.
Passeu la tarda emocionant-vos amb alguns dels seus concerts, contemplant les seves exposicions o aprenent amb les seves xerrades i poseu la cirereta al vespre amb un sopar deliciós. Tot, sense moure-us del lloc!

Publicitat

Casa de grans noms

El restaurant CASA SEAT by Ametller Origen és, resumint-ho, l'espai on té lloc la gustosa unió entre productes de qualitat i alguns dels millors xefs del moment.
A més dels dissabtes a la nit, durant la resta de dies en aquest restaurant podeu degustar les creacions de 8 experts del paladar. Parlem de xefs de gran renom que us sorprendran amb la seva personalitat culinària: la gastronomia italiana d'alt nivell amb toc creatiu dels germans Colombo, la cuina catalana de Nandu Jubany, la fusió de productes locals amb receptes asiàtiques de Josep Maria Kao, el pa ecològic i irresistible de Jordi Morena, les fórmules japo-mediterrànies d'Hideki Matsuhisa o les postres de Christian Escribà i Patricia Schmidt, pels amants del dolç.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat