Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tasteu la Moritz de pètals de rosa disponible només el dia de Sant Jordi!
Moritz Rosa Sant Jordi 20211/4
Foto: Moritz
Moritz, la Rosa, Sant Jordi 20212/4
Foto: Moritz
Moritz, Rosa, Sant Jordi 20213/4
Foto: Moritz
Moritz, Rosa, Sant Jordi 20214/4
Foto: Moritz

Tasteu la Moritz de pètals de rosa disponible només el dia de Sant Jordi!

La Rosa de Moritz és una edició súper limitada que només estarà disponible el 23 d’abril a la Fàbrica Moritz Barcelona, us ho expliquem!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Si hi ha un dia en què Barcelona desperta preciosa i enamora tothom aquest és, sens dubte, Sant Jordi, quan la ciutat s’omple de llibres i roses que embriaguen amb la seva aroma i tot respira primavera i felicitat. I la Moritz ha volgut retre-li un particular homenatge a la Diada més popular i romàntica de la nostra ciutat afegint un nou al·licient especial: una cervesa exclusiva que només es podrà comprar o consumir a la Fàbrica Moritz Barcelona el 23 d’abril.

Es tracta de la Rosa de Moritz, una cervesa artesana, fresca i sense pasteuritzar, de color vermellós amb escuma blanca, esponjosa i abundant, amb una aroma floral i un punt dolç en boca. Els ideòlegs han estat l’Albert i el Germán, mestres cervesers de la Moritz, que l’elaboraran amb una infusió de pètals de rosa vermella que ells mateixos han comprat a la Rambla de Barcelona i que aporta l’aroma tan especial, juntament amb llúpol de Saaz. Només cal fer-ne un glop per gaudir de les notes florals netes i persistents, tasteu-la!

Això sí, recordeu que només la trobareu el dia de Sant Jordi, ni abans ni després. Es podrà consumir a la mateixa cerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 39) o comprar a la Moritz Store en format d’ampolla d’un litre per emportar. Així que ja sabeu, aquest Sant Jordi, feu-vos amb el vostre llibre, la vostra rosa i assaboriu la nova Rosa de Moritz!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising