Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Temps de rebaixes

Temps de rebaixes

A la primera edició d’aquest any del Palo Market Fest estan de rebaixes i hi trobareu tot el que busqueu a preus immillorables!

Temps de rebaixes
Salva Lopez Temps de rebaixes
Per Time Out en col·laboració amb Moritz |
Advertising

Aquest cap de setmana arriba la primera edició del 2019 del Palo Market Fest, que, com sempre, compta amb el suport de Moritz. I ho fa amb unes rebaixes que van molt més enllà dels preus increïbles, perquè aposten per la responsabilitat, fent costat a les iniciatives més sostenibles i el comerç just de productes locals, naturals i reutilitzats. Entre els productes de firmes compromeses amb aquests valors, hi trobareu la roba orgànica de dona de The Nordic Leaves, les bosses i complements de cuir artesanals i de disseny clàssic d’In the Mood of Leather i la roba solidària i de màxima qualitat de Noisno.

També podreu participar en el Penja-robes solidari, una campanya iniciada al desembre amb una recollida de roba i que acabarà al Palo Market Fest amb la venda d’aquesta roba de segona mà. A més a més, com és habitual, no hi faltaran els millors food trucks on assaborir aliments artesans i de proximitat acompanyats d’una Moritz ben fresqueta. Sabors de l’Índia al Masala 73, plats de pop a La Pulponeta o, per als més llaminers, una gran varietat de propostes de xocolata a Bonaris.

I si el que voleu és ballar, podreu fer-ho al ritme del duo elèctric de jazz funk The Palmers, del hip-hop d’Indee Styla i del DJ Badan Kelly, que seran alguns dels encarregats de portar al market el millor groove de la ciutat. Se us acut una manera millor de començar l’any?

-  Ds.12 i dg. 13. paloaltomarket.com

Advertising