Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Teresinada popular

  • Què fer, Activitats curioses
Publicitat

Time Out diu

La Cubana la farà grossa el diumenge 7 de maig al Coliseum. A partir de les 11 h s'obriran gratuïtament les portes per a la 'Teresinada' popular, una festa-marató per a fans i seguidors de la sèrie 'Teresina S.A.' en què es visionaran, en pantalla gegant, els 13 capítols que es varen emetre. Hi haurà tots els actors i actrius de la sèrie, i també actuacions musicals en directe, concursos, lliurament de premis, sortejos, elecció de la Teresina de Catalunya i moltes altres sorpreses.

Atenció! Les entrades gratuïtes per poder assistir a la festa es podran recollir al Teatre Coliseum el dimecres 3 de maig a partir de les 12 h del migdia!

Ja dies abans s'aniran escalfant els motors: a partir del 20 d'abril el primer pis del Coliseum acollirà una exposició sobre el món de les Teresines. També es podran fer arribar vídeos i filmacions relacionats amb la sèrie, que es difondran per les xarxes socials i es projectaran el dia de la 'Teresinada'. Així mateix, es regalarà el DVD amb els 13 capítols a totes les persones que assisteixin a les representacions de 'Gente Bien. El musical' entre el 23 d'abril i el 7 de maig. Es convocarà el concurs de la Teresina de Catalunya, i el concurs a la millor disfressa relacionada amb la sèrie. I segurament moltes més activitats que ja s'aniran sabent!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà