Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Terrats en Cultura

  • Què fer, Festivals
Alaire
Foto: Terrats en CulturaAlaire
Publicitat

Time Out diu

Aquest festival omple de vida els terrats de la ciutat amb una quinzena d'espectacles i comença el 21 d'abril

Els terrats de Barcelona i de l'Hospitalet de Llobregat cobren vida amb el festival 'Terrats en Cultura' un cicle d'espectacles de música, teatre, dansa, humor i poesia que tindrà lloc entre el 21 d'abril i el 6 d'octubre. Un total de 10 terrats acolliran 15 espectacles diferents en aquesta nova edició. Això sí, presteu atenció: no sabreu el lloc exacte on es portarà a terme l'espectacle fins 48 hores abans d'aquest!

Quins espectacles podreu veure?

El festival s'inaugura aquest divendres 21 d'abril amb el concert d'Alaire, un grup que fusiona rumba i folk format per cinc dones multiinstrumentistes que tracten l'empoderament personal, les injustícies socials i el feminisme. Tindrà lloc al terrat de la Biblioteca de Bellvitge a les 19.30 h.

Altres concerts dels quals podreu gaudir són els de 'La casa de la rumba' de Sabor de Gràcia a La Pau, 'Com l'estel que no hi és', una combinació de música i poesia al Poblenou, 'Los nuevos fenómenos' a l'Eixample, 'The Crab Apples' a l'Hospitalet i 'Crisbru en concert' a l'Eixample.

També hi haurà espectacles familiars i de teatre com 'Pongo on air', una improvisació, a l'Hospitalet, 'Somni sota la finestra' i 'Les paraules dels altres' a l'Eixample, 'Her + Anatomia d'una banyera' a Gràcia, 'Cançons que acaben en fade-out', un concert-teatre a l'Eixample, i 'Pulmón verde' a El Born.

Podreu gaudir de lectures dramatitzades com 'L'últim Sòcrates', feta per Joan Carreras, al Poblenou, i la de 'Muero porque no muero. La vida doble de Santa Teresa', de Paco Bezerra, a Sant Andreu.

Respecte a dansa, trobareu 'CRY6' amb Ariadna Peya i Camilo Mejía, a l'Hospitalet.

Quin preu tenen les entrades? 

Els preus de les entrades varien entre els 12 i 18 euros, totes amb consumició inclosa, i tenen un 20% de descompte si les compreu de forma anticipada abans del 7 de maig. Els espectacles de l'Hospitalet de Llobregat són gratuïts amb reserva d'entrades, i ja es poden reservar a excepció del de 'CRY6', que s'obrirà el 15 de juny, i el de 'The Crab Apples', que s'obrirà el 15 d'agost. 

Per aconseguir les entrades i per a més informació podeu consultar la pàgina web del festival. 

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz

Detalls

Adreça
Preu
12 - 18 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà