Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Terrats en Cultura 2017: ¿Qué fue de Andrés Villarrosa?

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Nova sessió de Terrats en Cultura, el cicle d'activitats a diferents terrats de Barcelona, espais recuperats per a l'ocasió on podreu gaudir de concerts, poesia, dansa, teatre i moltes altres sorpreses. Avui toca teatre i cabaret amb '¿Qué fue de Andrés Villarrosa?'.

Si es fa una cerca a internet del nom d’Andrés Villarrosa, poques traces es poden trobar de la fugaç i rutilant carrera del cantant de varietés. Bé, de fet, no se’n troba cap. Així de fugaç va ser l’estrella. Però això no treu que, per als pocs que la van veure passar, la seva estela fos rutilant.

Ara que han passat més de vint anys, Andrés Villarrosa ha acabat anònimament confinat entre les quatre parets blanques d’una cambra moblada anodinament per Ikea. Però abans de desaparèixer, esborrat definitivament de la memòria, Andrés Villarrosa vol fer el seu cant de cigne particular. Ha tret el perruquí del calaix i les jaquetes llampants de l’armari, perquè tornin a veure la llum del dia. I també ha desempolsat les cintes de cassette dels instrumentals de playback que el van acompanyar a les seves actuacions aparentment més memorables.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà