Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

The Friday Language Exchange

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Tots els divendres de 20 a 24h, el Bar de l'Estació de França es converteix en The Friday Language Exchange, un punt de trobada per practicar idiomes mentre ens prenem unes copes i coneixem gent de tot el món. Inicialment l'activitat estava pensada per practicar anglès i castellà, però al tenir nadius de molts altres idiomes, es va decidir aprofitar-ho i facilitar que es puguin practicar tots els idiomes dels quals hi hagi parlants nadius. Tot i que l'anglès i el castellà segueixen sent els idiomes més buscats, l'alemany, el francès i l'italià els segueixen amb força, i a una mica més de distància: el xinès, el rus, el català, l'àrab i el japonès, entre d'altres.

El funcionament és molt senzill, al arribar, cada assistent rep una etiqueta amb el seu nom, idioma nadiu i idioma que vol practicar. Aquesta etiqueta i una copa és tot el que es necessita per a poder començar a practicar idiomes. Al trobar la o les persones de l'idioma que es vol millorar, es tracta de parlar una estona en l'idioma de l'un i una estona en l'idioma de l'altre per a què tothom pugui practicar la llengua del seu interès. Tots els nivells són benvinguts.

És una activitat pensada per a majors d'edat, ja que en el bar s'hi serveix alcohol, i el dia i l'horari fan que els assistents s'ho prenguin com 'la prèvia', abans de sortir de festa (amb els nous amics acabats de conèixer). Les edats dels assistents són molt variades, des dels 18 fins als 60, tot i que la gran majoria ronden els 30.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis (Consumició mínima obligatòria)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà