The Friday Language Exchange

Què fer Divendres 22 juny 2018 - Divendres 29 juny 2018 Gratis
The Friday Language Exchange
The Friday Language Exchange

Tots els divendres de 20 a 24h, el Bar de l'Estació de França es converteix en The Friday Language Exchange, un punt de trobada per practicar idiomes mentre ens prenem unes copes i coneixem gent de tot el món. Inicialment l'activitat estava pensada per practicar anglès i castellà, però al tenir nadius de molts altres idiomes, es va decidir aprofitar-ho i facilitar que es puguin practicar tots els idiomes dels quals hi hagi parlants nadius. Tot i que l'anglès i el castellà segueixen sent els idiomes més buscats, l'alemany, el francès i l'italià els segueixen amb força, i a una mica més de distància: el xinès, el rus, el català, l'àrab i el japonès, entre d'altres.

El funcionament és molt senzill, al arribar, cada assistent rep una etiqueta amb el seu nom, idioma nadiu i idioma que vol practicar. Aquesta etiqueta i una copa és tot el que es necessita per a poder començar a practicar idiomes. Al trobar la o les persones de l'idioma que es vol millorar, es tracta de parlar una estona en l'idioma de l'un i una estona en l'idioma de l'altre per a què tothom pugui practicar la llengua del seu interès. Tots els nivells són benvinguts.

És una activitat pensada per a majors d'edat, ja que en el bar s'hi serveix alcohol, i el dia i l'horari fan que els assistents s'ho prenguin com 'la prèvia', abans de sortir de festa (amb els nous amics acabats de conèixer). Les edats dels assistents són molt variades, des dels 18 fins als 60, tot i que la gran majoria ronden els 30.

Lloc de la ubicació Estació de França
Adreça Avda. Marquès de l'Argentera, 6
Barcelona
08003
Transport Barceloneta, Jaume I (M: L4)
Preu Gratis (Consumició mínima obligatòria)
    • Estació de França Gratis (Consumició mínima obligatòria)
    • Estació de França Gratis (Consumició mínima obligatòria)
LiveReviews|0
0 people listening