Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Time Out en Viu: Festa Víking
Exposició "Vikings" al Museu Marítim de Barcelona
© Martin Benet Exposició "Vikings" al Museu Marítim de Barcelona

Time Out en Viu: Festa Víking

El 22 de maig, el Museu Marítim acull la propera festa Time Out en Viu by Moritz, amb cervesa víking exclusiva i visita gratis a l’exposició

Advertising

El dijous 22 de maig podreu visitar de franc la mostra 'Víkings' al Museu Marítim, i a sobre en un entorn festiu. Tot gràcies a una nova festa Time Out en Viu by Moritz, batejada com a Beerkings Party.
Primer de tot, heu de formar part del grup dels escollits i per això haureu d'entrar a la web de Moritz i seguir els passos per aconseguir una de les 150 invitacions dobles que es sortegen. Un cop la tingueu, el dia 22 de maig us esperem al jardí del Museu Marítim a partir de les 19.30 h, quan el museu ja haurà tancat al públic general. Podreu visitar l'exposició 'Víkings' gratis fins les 22 h.
Tindreu temps per veure les més de 400 peces originals del Museu d'Història de Suècia, la reproducció a escala real d'un vaixell funerari víking vingut de la drassana del Víking Ship Museum Roskilde, a Dinamarca, i conèixer més a fons la història d'aquest poble escandinau.
Al jardí hi haurà un photocall amb tot d'attrezzo víking on us podreu fer una foto. Si la compartiu a les xarxes socials, tindreu a canvi una cervesa creada especialment per a la Beerkings Party: una Moritz més forta, més torrada i més tèrbola, a l'estil víking.
Per anar fent ambient de festa, al Facebook i a l'Spotify de Time Out hi trobareu una llista de música col·laborativa on hi podeu anar afegint cançons que sonaran a la festa.

Recomanat

    També t'agradarà

      Best selling Time Out Offers
        Advertising