Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda 2016

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Tercera temporada de 'Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda', cicle que s'allargarà fins al maig i en el qual cada mes un creador es vincula a l'espai nyamnyam i utilitza tots els recursos i mitjans de què disposa l'associació cultural per desenvolupar un projecte en quatre sessions que li permeti mostrar i articular el seu treball de manera transversal.
 
La primera convidada és Blanca Callén, que ha canviat el nom el cicle a 'Todo lo que me gusta es basura, objeta o engorda' i proposa seguir aprofundint en el projecte 'Objections', que s'està desenvolupant des de la Fundació Antoni Tàpies en el marc del projecte europeu Manufactories of Caring Space time. Aquestes primeres sessions tracten del desamor objectual i les instruccions pel taller són molt concretes: Porta un objecte (fàcilment transportable) que vagis a llençar o del qual et vulguis desfer (però no perquè simplement s'hagi gastat o consumit, com un pot de xampú). Porta també algun aliment o menjar del qual també et vulguis desfer o que estigui a punt de morir. Allà el cuinaran.
 
Prenent com a marc aquesta mena d'ètica material trans-humana, ens preguntem: Com fer ecosistemes i entorns objectuals més habitables? Com són les relacions objectuals que ens sostenen i sostenim? Quin tipus de relacions interdependents establim amb els objectes i recursos que ens envolten? Quines condicions ens vinculen i desvinculen dels nostres objectes?
 
Al llarg dels dijous del mes de febrer explorarem aquests interrogants i ens animarem a desenvolupar algun tipus de resposta i acció al respecte, des de les nostres pròpies experiències, i per descomptat, menjant jutns, en comú.

Detalls

Adreça
Preu
Cal reserva prèvia a espai@nyamnyam.net
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà