Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Eurostars Gran Hotel La Toja 5*
Foto: Eurostars Hotel CompanyEurostars Gran Hotel La Toja 5*

Torna el Fan Day d'Eurostars Hotel Company amb un sorteig de 70 estades

Del 13 al 17 de juny, participeu en la XVI edició d'aquest concurs sota el lema 'Match&Win' i encreueu els dits per guanyar una estada de dues nits amb esmorzar o una estada d'una nit amb esmorzar en una selecció d'allotjaments a Espanya i Europa

Time Out en col·laboració amb Eurostars Hotel Company
Publicitat
Cada any és tot un èxit i segur que torna a batre rècord de participació perquè el que ens porta Eurostars Hotel Company són 70 temptacions irresistibles. Un cop més, tornen amb el seu emblemàtic sorteig 'Fan Day' i l'oportunitat de fer guanyar als seus seguidors una experiència inoblidable als hotels.
Del 13 al 17 de juny, Eurostars Hotel Company sortejarà un total de 70 estades que faran les delícies dels seus seguidors: entre elles, 50 estades de dues nits i 20 estades d'una nit (ambdues amb esmorzar inclòs) en una selecció d'allotjaments a Espanya i Europa. Per participar en aquest increïble sorteig només us heu de registrar a la web de l'acció, escollir aquells hotels on vulgueu passar uns dies de luxe i encreuar els dits perquè us toqui.
Al llarg del 16 de juny, des de les 10 h del matí fins a les 19 h de la tarda, cada hora s'anunciaran 5 estades gratuïtes per hotel. I el divendres 17 de juny, finalitzaran aquesta setzena edició sortejant les 20 estades d'una nit en allotjaments d'Espanya o Europa a tots els seguidors de la cadena a través del seu Instagram oficial. Si voleu participar-hi, només els heu de seguir!
Per la seva singularitat, ubicació i moltes maneres de gaudir-ne, els deu hotels seleccionats per a l'ocasió són: Eurostars Aliats 5* de Porto; Eurostars Grand Marina 5* GL de Barcelona; Eurostars Ambassador 4* de Budapest; Eurostars Madrid Tower 5* de Madrid; Eurostars Gran Hotel La Toja 5* de La Toja; Eurostars Hotel Excelsior 4* de Nàpols; Eurostars Torre Sevilla 5* de Sevilla; Eurostars Universal Lisboa 5* de Lisboa; Eurostars Palace 5* de Còrdova; i Eurostars Hotel Real 5* GL de Santander. Amb quina us quedeu? Apunteu-vos a les vostres agendes les dates del concurs i no perdeu aquesta oportunitat!
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat