Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Torna el terror

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Torna el terror
Torna el terror

Torna el terror

Els amants del cinema fantàstic tornem a tenir cita a Sitges, on aquest any, a més, trobarem el monòlit de Kubrick!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Amb la tardor, arriba una nova edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, del 4 al 14 d’octubre, que compta, un any més, amb Moritz com a patrocinador principal. Aquest any, l’edició està especialment dedicada a un dels grans clàssics del cinema: 2001: Una odissea de l'espai, que celebra 50 anys i, a més, presideix el cartell del festival. L’encarregada d’inaugurar-lo serà Suspiria. Aquesta nova versió del film de Dario Argento del 1977 està dirigida per Luca Guadagnino i protagonitzada per l’actriu Tilda Swinton, que rebrà el Gran Premi Honorífic del festival.

També rebran reconeixements el director M. Night Shyamalan, que hi presentarà Glass; Nicolas Cage, que aterrarà a Sitges per presentar el thriller Mandy; l’actor, productor i director Ed Harris, per la seva llarga trajectòria en el gènere, i el director d’El show de Truman, Peter Weir, per la seva icònica i contemporània pel·lícula. Altres títols esperats són Climax, de Gaspar Noé, la seqüela de Halloween (2018), la producció catalana La sombra de la ley i The house that Jack built, dirigida per Lars von Trier.

Si el que us agrada és l’animació, també podreu assistir a la projecció de Mi vecino Totoro, que celebra el 30è aniversari, o a Mirai, mi hermana pequeña, del director Mamoru Hosoda, guanyador en anteriors edicions del premi a la millor pel·lícula d’animació. I si sou fans dels superherois, una data imprescindible: l’11 d’octubre hi haurà l’estrena mundial de Superlópez, personatge clàssic del còmic que aquest any celebra el seu 45è aniversari, protagonitzat per Dani Rovira a la gran pantalla. No us ho podeu perdre!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising