Torna el terror
Torna el terror

Torna el terror

Els amants del cinema fantàstic tornem a tenir cita a Sitges, on aquest any, a més, trobarem el monòlit de Kubrick!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Amb la tardor, arriba una nova edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, del 4 al 14 d’octubre, que compta, un any més, amb Moritz com a patrocinador principal. Aquest any, l’edició està especialment dedicada a un dels grans clàssics del cinema: 2001: Una odissea de l'espai, que celebra 50 anys i, a més, presideix el cartell del festival. L’encarregada d’inaugurar-lo serà Suspiria. Aquesta nova versió del film de Dario Argento del 1977 està dirigida per Luca Guadagnino i protagonitzada per l’actriu Tilda Swinton, que rebrà el Gran Premi Honorífic del festival.

També rebran reconeixements el director M. Night Shyamalan, que hi presentarà Glass; Nicolas Cage, que aterrarà a Sitges per presentar el thriller Mandy; l’actor, productor i director Ed Harris, per la seva llarga trajectòria en el gènere, i el director d’El show de Truman, Peter Weir, per la seva icònica i contemporània pel·lícula. Altres títols esperats són Climax, de Gaspar Noé, la seqüela de Halloween (2018), la producció catalana La sombra de la ley i The house that Jack built, dirigida per Lars von Trier.

Si el que us agrada és l’animació, també podreu assistir a la projecció de Mi vecino Totoro, que celebra el 30è aniversari, o a Mirai, mi hermana pequeña, del director Mamoru Hosoda, guanyador en anteriors edicions del premi a la millor pel·lícula d’animació. I si sou fans dels superherois, una data imprescindible: l’11 d’octubre hi haurà l’estrena mundial de Superlópez, personatge clàssic del còmic que aquest any celebra el seu 45è aniversari, protagonitzat per Dani Rovira a la gran pantalla. No us ho podeu perdre!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat