Bodega Pàdua
Bodega Pàdua

Torna la Festa del 600 amb Moritz gratis a la Bodega Pàdua!

El 9 de setembre, dins les festes del barri del Farró, els mítics Seat 600 ocuparan el carrer de Pàdua amb una gran celebració. Apunteu-vos-hi, esteu convidats!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Va ser el cotxe més popular als anys 60 i va marcar l’existència de tota una generació. El Sis-cents, el Seiscientos, el ‘melic’ o el ‘pelotilla’, com se’l va conèixer popularment, va ser el cotxe que va motoritzar el país i el primer en portar de vacances a un munt de famílies d’arreu. Es va deixar de fabricar l’any 1973, però això no vol dir que hagi desaparegut: un munt de conductors continuen posant-s’hi al volant d’un 600 i, a més, es reuneixen entorn del Club 600 Catalunya, que té la seva seu social a la Bodega Pàdua, un establiment amb una decoració que també ret homenatge al vehicle.

Des de fa uns anys, dins dels actes de celebració de la festa major del barri del Farró, la Bodega Pàdua organitza al carrer una trobada festiva que permet que tothom s’apropi a descobrir més sobre aquests cotxes i veure’ls de prop. I, a més, posa un sortidor al carrer i convida a Moritz (la primera cervesa de la ciutat i la primera en anar en 600) i a un tast de patates braves a qui s’hi acosti entre les 12 i les 14 hores del matí. Us expliquem (i us ensenyem!) tot el que trobareu a la Bodega Pàdua i com serà aquesta Festa del 600!

Una bodega amb història

Des de 1979, a mida que l’antiga bodega del Farró  s’anava convertint en restaurant, de la mà de la família Ratón, el local va anar canviant botes i ampolles per una decoració amb carisma. Amb els anys, quan l’antic magatzem es va convertir en saló, es va omplir de fotos en blanc i negre del barri del Farró i de la resta de Barcelona. I la bodega sencera també va començar a omplir-se de peces de Seat 600, com el morro que es pot veure a sobre de la cafetera.

600 a peces!

Un motor d’un Seat 600 convertit en sortidor de cervesa Moritz rep al comensal a la barra de la Bodega Pàdua. És un dels infinits detalls sobre aquest cotxe que es poden trobar al local. A més del morro sobre la cafetera, també hi ha la part posterior del cotxe, on es troba precisament el motor, així com un carburador, pistons, el perfil... Fins i tot, a la persiana hi ha un grafitti que indica que la bodega és seu social del Club 600 Catalunya. I, el dia de la Festa del 600, trobareu un volant nou entre la decoració del local. Busqueu-lo!

Un vincle únic

En ple segle XXI, qui va popularitzar el Seat 600 a la nostra ciutat i arreu del país va ser Moritz, que va convertir aquest model de cotxe en la seva icona. El 600 groc i la primera cervesa de Barcelona són tot en un. I van formar equip amb el Club 600 Catalunya i la Bodega Pàdua, que justament és el soci 600... Junts van idear la Festa del 600, que ara celebra una nova edició. I el sortidor de cervesa es plantarà al carrer per celebrar-ho!

Una celebració motoritzada

La Festa dels 600 comença a les 9 del matí, quan arribin els 20 cotxes convidats d’enguany. Trobareu models d’allò més pintorescs, alguns tunejats i amb pintures modernes, com per exemple de color festuc, i d’altres completament clàssics, fins i tot amb una garrafa de vi a la baca o una maleta i un parell de mantes, per evocar els viatges en família dels anys 60. Estaran exposats al carrer de Pàdua fins a les 12 del matí, i els podreu contemplar allà mentre els seus propietaris gaudeixen d’un bon esmorzar de forquilla a la bodega. Tot seguit, iniciaran una cercavila pel barri del Farró que durarà fins les 12 h.

Festa amb tast gratis!

I, de 12 a 14 h, el carrer es convertirà en tota una festa, on no només s’obrirà l’aixeta del sortidor de Moritz gratis per tothom, sinó que també hi haurà un tast de patates braves de la casa i molta animació. Els encarregats de la música sobre l’escenari seran els dj’s Area Música, veïns del barri del Farró i tot un referent a la Bodega Pàdua. I, en acabar, si us entra la gana, podeu quedar-vos a assaborir el menú de dissabte o els plats de carta que proposa la casa. Trobareu un munt de tapes, coques sorprenents, ous estrellats de tot tipus, amb favetes, xistorra, pernil... I plats tant típics de casa nostre com el bacallà a la llauna o els cargols. Un dia rodó!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat