Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
©FELIX MIRO

Torna la Nit dels Clàssics Penedès

Si voleu acabar l’estiu amb elegància i fent un tast de vins escumosos 100% Penedès, us proposem una nit màgica als Jardins de Can Bonastre

Time Out en col·laboració amb DO Penedès
Publicitat

Després de l’èxit de la primera edició, l’any passat, el proper divendres 28 de setembre es celebra una 2a edició de la Nit dels Clàssics Penedès. Els protagonistes absoluts d’aquesta vetllada són els vins escumosos d’origen 100% Penedès, que a més són 100% ecològics i 100 % reserva.

La nit començarà a les 19 h. Podreu tastar més de 30 referències dels cellers elaboradors de Clàssics Penedès: At Roca, Albet i Noya, Colet, Mas Bertran, Loxarel, Castell de Pujades, Montpicolis i Mas Comtal.

A continuació podreu gaudir d’un excel·lent sopar en format còctel a la fresca, als Jardins de Can Bonastre, (veieu el menú a sota, és impressionant). I tot amenitzat per la música en directe a càrrec de la formació 3 Cool Cats.

Si us voleu apuntar però no us ve de gust agafar el cotxe, no cal que patiu: hi haurà servei d’autobús especial, d’anada i tornada, que sortirà des de la plaça d'Espanya.

Preu de la vetllada: 40 euros

Preu de la vetllada més autobús: 45 euros

COMPRA AQUÍ

Menú Cocktail - Can Bonastre

Snacks de benvinguda

Broqueta de raïm fresc.       

Piruleta de parmesà.

Ametlles salades.

Xips de patata condimentada Can Bonastre.

Olives arbequines condimentades.

Aperitius

Xarrup de tartar de salmó, mango i tomàquet.

Formatge d’ovella a la taronja i infusió d’oli de romaní.

Xupa-xups de foie micuit al oporto cobert de xocolata de Santo Domingo 70%.

Broqueta de formatge Maó amb anxova i codony.

“Montadito” de pernil ibèric en pa de coca, tomàquet de ramellet i oli d’oliva verge extra.

Mini quiche de butifarra negra i poma.

Broqueta de vedella amb xiitake i salsa coreana.

Cassoletes de rap en suquet amb gambes.

Daus de bacallà en tempura amb tomàquet sec i salsa de pebrots del piquillo.

Broqueta de llagostí cruixent amb melmelada de tomàquet i alfàbrega.

Mini voulevant de ceps i ous de guatlla.

Croquetes cruixents com les d’abans, amb rostit de vedella i pollastre.

Broqueta de vedella arrebossada amb xips.

Paperina de calamars a l’andalusa.

“Vieira” amb parmentier de coliflor i ous de salmó.

Bufets Sumplement

 Bufet d’arrossos

Arròs negre.

Fideuà marinera.

Risotto de ceps.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat