Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Torna la rumba de la sardina!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Caseta del Mirador del Migdia

Torna la rumba de la sardina!

No us perdeu els sopars estivals a base de sardines i rumba

Per Màrqueting Time Out
Advertising

A partir del 14 de juny, prepareu-vos perquè torna el Sardines&Rumba by Moritz a la Caseta del Mirador del Migdia!
Un dels clàssics de l’estiu, que Moritz patrocina des del 2010 i que és sempre una festa garantida! El nom ja ho diu tot: un moment per combinar com cal una sardinada popular acompanyada de la millor rumba catalana, amb els Rumba-Lá tocant en directe.
I tot plegat, en un entorn boscós i amagat de Montjuïc, que és a més un magnífic mirador sobre el port i el mar.
L’entorn és ideal tant per anar-hi en parella com per fer-ho amb amics o en família. I val la pena la pujada! L’àpat, en tauletes repartides entre els arbres i il·luminades amb espelmes, està format per una amanida de tomàquet, ceba i olives, les sardines a la brasa, pa amb tomàquet, meló i síndria de postres. I, per regar-ho tot bé i no passar set, també inclou dues cerveses Moritz i vi per compartir, perquè el sopar és una veritable comunió entre els comensals i acaba sempre amb gairebé tothom ballant.
La festa té fins i tot la seva pròpia rumba, el tema Quin fred, que diu coses com que “surt el sol quan és de nit”, i que “els dimecres a l’estiu pujarem a la Caseta, ballarem amb Rumba-Là amb una Moritz ben fresqueta”... Reserveu-vos tots els dimecres nit i pugeu a Montjuïc a ballar-la! ■

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising