©Marta Garcia Cardellach

Tot un món d’il·lusions al Moritz Street Circus

El Moritz Street Circus se celebra en el marc del Palo Alto Market

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Torneu a ser nens, deixeu-vos sorprendre per la màgia dels trapezistes, dels clowns, dels malabaristes… Il·lusioneu-vos i entreu en el meravellós món del circ, on tot és possible. Us ve de gust? Ho podeu fer aquest cap de setmana en una edició molt especial que impulsa Moritz al Palo Alto Market de desembre: el Moritz Street Circus. Una ocasió especial per gaudir de les actuacions de cinc companyies que us convidaran a somniar.
La primera és La Veronal, que torna al Market amb el seu espectacle Zelentsova, una coreografia on exhibeixen un llenguatge versàtil i distorsionat. També podreu descobrir els Hotel Iocandi, amb Esquerdes i el seu univers ple de preguntes sobre la fragilitat de l’ésser humà. Si voleu al·lucinar amb el bon humor i els 250 quilos de palla que utilitza la jove companyia Amer i Àfrica Circ, no us perdeu Envà, el seu nou espectacle. Pallassos, comicitat i circ són els protagonistes de Ni cap ni peus, l’espectacle del Circ Vermut. I, per acabar, deixeu-vos portar per la música dels Claudio Marrero Quintet.
Podeu aprofitar per fer les primeres compres nadalenques amb els productes compromesos i sostenibles que trobareu, com sempre, al Palo Alto Market. No hi faltaran l’oferta gastronòmica amb propostes km0 i una programació musical amb les actuacions de Sol Escobar, Lessus i Mel Semé, entre d’altres. Un munt de possibilitats, per passar un cap de setmana d’allò més entretingut. Us hi apunteu?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat