Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tots som súpers! L’exposició dels 25 anys de Super3

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Mostra que proposa un recorregut per la trajectòria d’un servei públic com el Super3 i en destaca la vocació d'entretenir, d'informar, d'engrescar, d'innovar, de fidelitzar, de fomentar valors i bons hàbits, de promocionar la llengua catalana i l'anglesa i, d'explicar la realitat. I també la voluntat de dinamitzar el teixit cultural i empresarial a través de les accions relacionades amb el carnet de súper.
 
El Super3 és un fenomen social dins del nostre territori i un exemple a observar en el marc de les televisions infantils europees. L’exposició explica les claus de l'èxit, de l'acceptació i de la vigència del Super3 i, a la vegada, agraeix la confiança dipositada pels pares i l'afecte rebut dels nens i nenes durant tots aquests anys.
 
El Super3, que ha celebrat el vint-i-cinquè aniversari l’11 de febrer del 2016, s’ha consolidat com l’univers infantil català de referència,  traspassant la pantalla de televisió per arribar a tots els nens i nenes de Catalunya. A més del canal de televisió, el Super3 s’acosta a tots els súpers a través del web super3.cat, de la revista 'Súpers!', de la Festa dels Súpers i d’un club que ja té prop d’un milió i mig de socis.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà