Tots som súpers! L’exposició dels 25 anys de Super3

Què fer Gratis

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Mostra que proposa un recorregut per la trajectòria d’un servei públic com el Super3 i en destaca la vocació d'entretenir, d'informar, d'engrescar, d'innovar, de fidelitzar, de fomentar valors i bons hàbits, de promocionar la llengua catalana i l'anglesa i, d'explicar la realitat. I també la voluntat de dinamitzar el teixit cultural i empresarial a través de les accions relacionades amb el carnet de súper.
 
El Super3 és un fenomen social dins del nostre territori i un exemple a observar en el marc de les televisions infantils europees. L’exposició explica les claus de l'èxit, de l'acceptació i de la vigència del Super3 i, a la vegada, agraeix la confiança dipositada pels pares i l'afecte rebut dels nens i nenes durant tots aquests anys.
 
El Super3, que ha celebrat el vint-i-cinquè aniversari l’11 de febrer del 2016, s’ha consolidat com l’univers infantil català de referència,  traspassant la pantalla de televisió per arribar a tots els nens i nenes de Catalunya. A més del canal de televisió, el Super3 s’acosta a tots els súpers a través del web super3.cat, de la revista 'Súpers!', de la Festa dels Súpers i d’un club que ja té prop d’un milió i mig de socis.

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies